<

Міський осередок партії Президента у Нововолинську очолить Ольга Лакиш

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:40 | 15.04.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
13
/ коментарів 16

Установчі збори Нововолинської міської організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка відбулися 14 квітня.

На зустріч з активістами приїхали народний депутат України Дмитро Лубінець та очільник обласної партійної організації Роман Романюк. Під час установчих зборів було вирішено керівником організації обрати Ольгу Лакиш.

Ольга Олександрівна Лакиш, керівник міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (структурний підрозділ виконавчого комітету Нововолинської міської ради ), молода, амбітна.

З певних джерел нам відомо, що вона є родичкою Андрія Сторонського, заступника міського голови, котрий до недавнього часу займав доволі стабільну позицію на нашім Олімпі, проте зараз на громадських заходах помічений все рідше й рідше.

KLBJX40rft0




коментарів: 16
    • Ви, пані Ольго, не забудьте поставити своїм першим заступником В.Сапожнікова, а другим – А.Сторонського. Від другого можна навчитися багатьом різним корисним словам і звичам. Які потім застосуєте на партійних зборах. :)))

  1. В кого ви вірите,в ручну ляльку чобітка???Дивно що сам сторонський не очолив.

  2. Приємна,вихована і доволі розумна представниця слабко статі, яка зробить життя в місці цікавішим, Успіхів Вам пані Ольго, віримо в Вас.

  3. Зрозуміло. Як і передбачалося. Людина Сапога. Буде працювати виключно нр його 5-ту каденцію. Пані Ольго, не соромно?

    • Шновний, якщо на те пішло давайте тоді всіх виборців хто буде голосувати на виборах Мера за Сапожнікова будемо називати Його людьми ! Самому від цього не смішно ?))))))))))))))))))

    • Пане Анатолю,ми так і не побачили Вашої відповіді на наше попереднє запитання до Вас!Це нас не може не бентежити, адже Ви є знана публічна постать, відома далеко за межами міста. Глибоко поважаючі Вас, усе ж хочемо поставити пряме питання-чого Ви цураєтеся активної та дієвої громадської діяльності,обмежуючись виключно публіцистично-літературною роботою , що завадило Вам висунути свою кандидатуру на відповідальну посаду очільника міської організації партії Петра Олексійовича Порошенка “Солідарність”?

  4. мене ще зацыкавила ось ця частина ! З певних джерел нам відомо, що вона є родичкою Андрія Сторонського, заступника міського голови, котрий до недавнього часу займав доволі стабільну позицію на нашім Олімпі, проте зараз на громадських заходах помічений все рідше й рідше.))))))))))))))))))) І що, що родичка це є показник ? Головне бути Людиною здібною, культурною, інтелегентною, вихованою, доброю ! Люди коли ви почнете думати не суспільною думкою, а те що думаєте самі ! ви ж не сіра речовина на цій землі ))))))

  5. А чим не влаштовувала команда, яка їздила на Майдан , організовувала вибори Порошенку два рази підряд – Недищук, Карпус, Єлева і т.д.?

    • А чим Вам не вгодив шановний пан Анатоль? Він посильніше буде політичний тяжковаговик, ніж шановні Недищук, Карпус,Єлева навіть і до купи узятих!

    • Недищук сам по людина Хороша , Карпусь так собі перекотиполе ( політдіяч з нього нре вийде)! А ЗА Єлеву ви мене пробачте но то не людина ! він вже був раз на посаді заступника і чула не раз про нього дуже погані відгуки ! і т.д. компанія теж не є вельми приємна! ! Владарчика знаю особисто і давно , як будучи головою ОСББ неполінувався собі поставити космічну зарплатню за рахунок жителів !

      • У пана Анатоля як у кожної людини є як сильні, так і слабки риси характеру. Є у пана Анатоля і певні проблемні питання з біографією-багаторічне перебування у членах радянської тоталітарної комуністичної спілки молоді. Але, незважаючі на це, пан Анатоль міг би плідно працівати на посаді очільника місцевого осередку партії Петра Порошенка. А якщо би пану Анатолю призначити у заступники пана Єлеву- то то би була справжня сила!

  6. Найшли кого поставити Лакиш,яка без вигоди нічого не зробить. В кожного своя думка про цю особу.Я особисто іі як керівника,людину не сприймаю бо знаю на,що вона з Сторонським здатна.Якби не Сторонський іі там би не було і посаду вона займає благадаря родичу.

  7. Президент будує вертикаль, спираючись на адмінресурс. Дуже показове призначення, принципи побудови партії стають зрозумілими.

    • Оксано,тоді виникає логічне питання, якщо Президент будує вертикаль спираючись на адмінресурс-чого тоді було б не призначити очільником осередку партії пані Камишникову, яка по усім статтям підходить, має який-ніякий досвід?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер