<

У Нововолинську знову відбулася зустріч щодо дорожньої розмітки

20:43 | 23.05.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
1479
/ коментарів 8

23-го травня відбулася чергова робоча зустріч щодо дорожньої розмітки у Нововолинську.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Нововолинської міськради.

У Виробничому управлінні комунального господарства відбулася робоча нарада, де обговорили Схему організації дорожнього руху в Нововолинську. Взяли участь депутати міської ради та представники громадськості.

Варто відзначити, що попередня зустріч відбулася нещодавно за участі розробника Схеми організації дорожнього руху. Тоді депутати висловили думку та бачення мешканців, спільно виїхали на найбільш проблемні ділянки, перехрестя та місця для паркування. З урахуванням цих зауважень, розробник вніс відповідні правки.

Сьогодні знову переглянули оновлені графічні зображення нанесення дорожньої розмітки на вулицях міста та встановлення знаків. Далі готову Схему організації дорожнього руху буде надіслано в Управління патрульної поліції в області для погодження.

Читайте також:

Розмітка у Нововолинську: депутати запропонували підряднику змінити схему руху на певних дорогах.




коментарів: 8
  1. Сиві дяді примостились ! Й “малювати” ЯМКУ НА ЯМЦІ ! БЮДЖЕТНИМ КОШТОМ розмітку ? Чи пройде ? А ХТО ЙОГО ЗНАЄ ? окрім порішал ?

  2. Знову нанесуть на зиму, а весною вона змиється? Гарантія ж на півроку всього! Ось як треба гроші відмивати!

  3. Розмітку потрібно робити грамотно і бажано на хорошому асфальтовому покритті. Крім розмітки доречно, облаштувати небезпечні перехрестя, кільцевим рухом (дивимось як це робиться ЄС). Першими, це стосується перехрестя: поворот на 3-тю шахту і біля автостанції. Також, особливу увагу приділити пішохідним переходам, на небезпечних ділянках, крім хорошого освітлення, можливо передбачити світлофори. А взагалом, щоб не придумувати новий велосипед, взяти за основу і стандарт, європейські норми в облаштуванні дорожньої інфраструктури.

    • Ви про що? І до кого? Який рух в Нововолинську? Дорогу на Буг ще коли відремонтували?-а переїзд так і не зробили….ями землею засипають… А ви-Європа…це не сигарети возити….

  4. Ти дивись все вміють, і розмітку, і швець і жнець і на дуді грець, так разом зможуть і лікувати і в космос….., все для вас(для них).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер