<

У Нововолинську житла потребують 22 бійця АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:11 | 17.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
7
/ 1 коментар

На засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради підіймалося питання про стан квартирного обліку.

Начальник відділу правової роботи та житлових питань Тетяна Антонюк повідомила, що станом на 01січня 2017 року на загальній черзі  перебувало 358 сімей, з яких 155 включено до  списків осіб, які мають право на поліпшення житлових умов у першочерговому порядку та 30 сімей, які мають право на поліпшення житлових умов у позачерговому порядку.Вона зазначила, що у відділі також ведуться контрольні списки  громадян на черзі квартирного обліку за такими категоріями: учасники бойових дій – 34 особи ( з них учасники бойових дій на території інших держав – 12,  учасники антитерористичної операції – 22);  інваліди війни і прирівняні до них особи –5 чоловік (інваліди ІІІ групи);  ліквідатори та потерпілі від аварії на ЧАЕС, – повідомляє сайт міської ради.

Тетяна Антонюк  зауважила, що не всі громадяни, які перебувають на черзі квартирного обліку, поновили свої документи, що призвело до неможливості здійснити  їх перереєстрацію .  У результаті проведеної інвентаризації у 2016 році було знято з черги квартирного обліку 90 сімей.

Взявши до відома звіт  начальника відділу правової роботи та житлових питань Тетяни Антонюк,  виконком одним із завдань  визначив здійснення постійного контролю за станом квартирного обліку на підприємствах, в установах, організаціях, які ведуть самостійний квартирний облік за місцем роботи громадян.

Члени виконкому затвердили наглядову раду з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій. Також поновлено склад громадської комісії з житлово-побутових питань.

Рішенням виконкому встановлені ціни на платні послуги навчальних закладів управління освіти і тарифи  на послуги Нововолинської центральної міської лікарні. Близько десяти питань порядку денного стосувалося  захисту прав неповнолітніх.




один коментар
  1. Якщо наглядова рада допоможе отримати учасникам АТО квартири, то я їх поцілую у ду***у. А якщо звіт начальника відділу правової роботи Т.Антонюк прискорить постановку на чергу учасників бойових дій і буде сприяти поверненню комунальної власності – дитсадків, школи, земельних ділянок тощо, – стану перед нею на коліна і битиму поклони. Ваші квартири, дорогі наші захисники, як вбачається, були роздані прокурорам, суддям, поліцаям, СБУшникам, кумам, сватам, родичам, племінникам і племінницям… за “непомічання” корупції та оргзлочинності у місцевій владі. Вас дурять, бійці. І вже дуже давно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок