<

Жителі одного з кварталів у Нововолинську вже три роки скаржаться на стан газової «будки» у своєму дворі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 6.10.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарів 5

У Нововолинську жителі одного з кварталів, до складу якого входять будинки номер 23, 25, 33, 35, що на вулиці Нововолинській, скаржаться на стан газопостачальної будівлі, яка знаходиться в їхньому дворі.

Проблема полягає в тому, що огорожа навколо приміщення майже знищена. Як наслідок, діти з усіх навколишніх будинків обирають саме це місце для своїх забав: грають у футбол, вилазять на дах будівлі, відсовують люки.

dsc_2067
dsc_2070

Працівники Нововолинського управління газового господарства ігнорують скарги жителів будинку. Мало того, вже три роки ніхто з працівників газового господарства не навідується, аби перевірити стан приміщення або, хоча б, провести елементарні роботи щодо відновлення огорожі.

Ще однією проблемою є каштан, котрий росте неподалік будівлі газопостачання. Це тривожить людей, адже дерево може зруйнувати будівлю. До того ж, через дорогу знаходиться електрична «будка», тому ризик справді є.

dsc_2085

Стурбовані жителі повідомляли спеціалістів про незадовільний стан будівлі і про порушення елементарної техніка безпеки. Натомість працівники газового господарства дали відповідь, що коли діти знову вирішать зібратися біля газової «будки» – викликати поліцію. Питання: чим зарадять у цьому випадку правоохоронці?

dsc_2082
dsc_2069

Люди багато не вимагають – лише аби газовики довели до ладу стан будівлі у їхньому дворі, бо ж самі зацікавлені у своїй безпеці.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” поцікавились у працівників Нововолинського управління газового господарства щодо причин такої ситуації. Головний інженер зазначив, що не знав про такий стан цього приміщення та запевнив, що спеціалісти сьогодні, 6-го  жовтня, виїдуть туди для вирішення цієї проблеми.

dsc_2083
dsc_2087
dsc_2089




коментарів: 5
  1. У цих будок по всьому місту такий стан.А на прохання поставити огорожу одна відповідь:в країні важкий стан,нема грошей.Колись злетимо у повітря всім містом.

  2. От шоб менше гвандіти – жителі який це так напрягає хай самі і зроблть!! огорожу навколо і за безпекою подивляться!

    • В жодному разі не можна це робити самим мешканцям, так же порушиться Велика Рівновага і станеться ядерний соціальний вибух.
      Людям ні в якому разі не можна об’єднуватись особливо в ОСББ і діяти самим!!!

  3. Не розумію ціх мешканців і їх скарг,їхніж діти постійно пошкоджують огорожу,відсовують люки і т.п.,повірте знаю що говорю!!!Не може Нововолинська філія ПАТ ВОЛИНЬГАЗ поставити на кожній”газовій будці”охоронця,а на рахунок що 3 роки там ніхто не заглядує-повна брехня!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер