<

Жителька Нововолинська обікрала інваліда

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:54 | 26.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Жителька міста Нововолинськ влаштувалася на роботу, аби доглядати за інвалідом, який не може ходити, а потім пограбувала його.

Приблизно місяць тому, на початку квітня цього року обвинувачена знайшла в газеті оголошення про те, що на роботу візьмуть доглядальника за інвалідом І групи, – пише Під Прицілом.

Тоді жінка зателефонувала за вказаним номером і домовилася про зустріч із автором оголошення.

Невдовзі жінка прийшла за домовленою адресою і двері їй відкрив чоловік на інвалідному візку.

Люди обговорили усі деталі і домовилися, що жінка проживатиме у квартирі роботодавця, здійснюватиме за ним цілодобовий нагляд і буде мати за це зарплатню у вигляді 1 000 гривень на місяць.

Так підсудна пожила у квартирі інваліда усього кілька днів, однак встигла розвідати де чоловік ховає гроші.

Одного разу господарю квартири принесли пенсію і він попросив свою доглядальницю заховати частину коштів під матрац, що вона й зробила.

Наступного дня, коли чоловік перебував в інвалідному візку на кухні, жінка прошмигнула до кімнати і витягла з шафи купюру номіналом 200 гривень, а з-під матрацу ще 700 гривень купюрами номіналом по 10 гривень.

Усі кошти злодійка поклала до кишені своєї куртки і спокійно продовжувала працювати. І уже ввечері жінка прийшла додому до свого співмешканця і витратила усі гроші на продукти, а своєму цивільному чоловіку сказала, що отримала зарплатню.

Невдовзі інвалід таки виявив пропажу грошей і одразу зрозумів, хто їх міг поцупити.

Тож на жінку завели кримінал, а провадження невдовзі віддали на розгляд до Нововолинського міського суду.

На суді жінка розкаялася, просила пробачення і запевняла, що хоче повернути усі кошти потерпілому. І це дещо допомогло пом’якшити їй покарання та все ж, зважаючи на те, що вона вчинила злочин відносно інваліда, жінка проведе 4 місяці у СІЗО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер