<

У Нововолинську “зебри” освітлюються за новою системою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:18 | 8.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 4

У Нововолинську відтепер  по-новому освітлюються пішохідні переходи.

За словами заступника директора ВУКГ Олега Голяна, таке нововведення  – пробний проект.

«Ми хочемо побачити, чи така система попередить водіїв та допоможе їм побачити пішохода здаля», – додає Олег Голян.

На сьогодні у Нововолинську за такою системою освітлюються два пішохідні переходи, що знаходяться на проспекті Перемоги.

В перспективі – освітлення десяти «зебр», але лише там, де немає світлофорів. Система працює в режимі вуличного світла, тобто вмикатиметься ввечері, коли місто буде освітлюватися ліхтарями.

Ініціатором такого нововведення стала міська рада, і фінансування, відповідно надійшло з міського бюджету.




коментарів: 4
  1. Скажу як водій: вчора вечором їхав по проспекту Перемоги, враження просто супер!! все видно добре виділяється на загальному фоні і я за те щоб робити так всі пішохідні переходи. Одне тільки шо можу сказати то це те що як вище сказано освітлення вмикається разом з освітленням вулиць і я сам часто помічаю що освітлення вмикають коли вже зовсім темно. Освітлення треба вмикати коли тільки починає сутеніти тому що скажу як водій в період сутінок коли ще не темно но і вже не світло бачу не на всі 100% і пішохода вже можна і не побачити.

  2. Ідея супер, для цікавості скільки коштує таке освітлення, бо та ж сама недолуга влада вбахала 190 тис. грн. на світлофор перехрестя траса Жовква-Ковель(при тому був недосконалий застарілий світлофор, а проблему з освітленням так і не вирішили), після того ще вийняли з бюджету 50 тис.грн.
    А потім підстаркуватий депутат-шахтарик Віктор Тарасенко перед виборами щей приписував собі як заслугу яку він добився.
    П.С.Запитайте думку водіїв які їдуть по головній трасі, коли вони стоять на червоне, а з побічних дорог від шахти та вул.Маяковського на протязі 30-40 секунд ЖОДНОГО АВТОМОБІЛЯ ТА ПІШОХОДА!
    ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ : ОСВІТЛЕННЯ ПІШОХОДНОЇ ДОРІЖКИ ЯК В СТАТТІ , ТА КНОПКА СТОП ДЛЯ АВТОМОБІЛІВ, КОЛИ ЙДЕ ПІШОХІД, ЕКОНОМІЯ ТИСЯЧ 100-150, ОСЬ ТАК І ЖИВЕМО?!

  3. Шановна Любов Соколова якщо я не помиляюсь ви колись були депутатом від округу район “Дем*яна Бідного” і повинні знати, що там колись стояв світлофор “на вимогу” який не давав жодних результатів і як бувший депутат даного округу також маєте знати, що 80 відсотків мешканців (в тому числі школярів) цього масиву перетинають трасу Р-15 саме по цьому перехрестю. А як водій додам, що навіть зараз при повноцінному світлофорі неоднократно був свідком проїзду водіїв трасою на червоне світло. І ще як мешканець цього району хочу сказати, що якщо вам не подобаються чужі здобутки то згадайте про свої у питаннях водопониження у вашу бутність депутатом та секретарем міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер