<

У Нововолинську здійснилось освячення церкви Святого Великомученика та цілителя Пантелеймона

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 12.08.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
77
/ коментарів 5

У Нововолинську здійснилось освячення першої будівлі храмового комплексу церкви Святого Великомученика та цілителя Пантелеймона.

Священик отець Олександр (Кондратенко) висловлює велику вдячність усім небайдужим – депутату Верховної ради Ігорю Гузю, депутату міської ради Богдану Бадзюню, підприємствам ПуАТ”НЛЗ”, зокрема комерційному директору Карасюку Олександру, ТзОВ “Кроноспан” та іншим.

На перспективу у храмовому комплексі планується будівництво і триповерхового медико-соціального реабілітаційного центру, який безкоштовно надаватиме послуги малозахищеним верствам населення, в тому числі і учасникам АТО та їх рідним.

Відкриття нової культової споруди у місті – це завжди подія, адже це ще один крок до очищення, духовного вдосконалення, що особливо важливо у наш непростий час, коли матеріальному надається таке велике значення. Приємно, що парафіяни приходять на службу цілими родинами, так повноцінно здійснюється виховання у дусі християнства підростаючого покоління.

IMGP4475
IMGP4441
IMGP4383




коментарів: 5
  1. Щойно на телеканалі !112″ повідомили сумну звістку” ….помер нардеп Ігорь Єремеєв….

  2. “Відкриття нової культової споруди у місті – це завжди подія, адже це ще один крок до очищення, духовного вдосконалення, що особливо важливо у наш непростий час, коли матеріальному надається таке велике значення”

    таки правда!

  3. Добре,коли люди вертаються до БОГА та споруджуються церкви,але і дуже важливим є той факт до якого патріархату належить Церква! Можна толерантно,але дуже хочеться,щоб в Україні була своя Помісна православна Церква!Св”яті отці,видкиньте амбіції і зробіть усе можливе,щоб ми були ЄДИНИМИ!!!Цей історичний Факт принесе ЛЮБОВ і СЛАВУ Християнству і вірянам!!!СЛАВА БОГУ!

    • Справа не в Патріархатах. Не треба розбурхувати отої етноворожнечі з будь-чого.
      Лишайтесь людьми.
      Бог є Любов

  4. Знаю о.Олександра з 1996 року, від нього доброї руки я і в церкву ходити став. Йому не патріархат шлях і вказівник, а віра в Бога, любов до людей, доброзичливість до ближнього – ось його опора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок