<

У Нововолинську завершились Дні Сталої Енергії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:52 | 20.11.2014 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

19 листопада відбувся завершальний етап Днів Сталої Енергії у Нововолинську.  Мета заходу була – поширення серед громадськості міста інформації про сучасні підходи до енергоефективності та підвищення раціонального використання енергоносіїв

Захід було розпочато з флешмоба після якого Едуард Савік разом із Василем Мигасом нагороджували учнів та студентів які приймали участь у таких заходах як художній конкурс, футбольний турнір та представлення енергозберігаючих ресурсів. Переможцям вручали – грамотами, медалі, кубки та солодощи, крім цього Василь Мигас подарував одній Нововолинській школі – енергозберігаючі лампочки (ціна одної становить 140 грн.)

За цих 3 дні сталої енергії учні та студенти відкрили для себе ще один крок у енергозбереженні ресурсів і поліпшенні міста в очищені від шкідливих вихлопів. А завершували цей захід, запустивши у небо ліхтарики з метою, що наше місто зробить правильний крок у майбутнє енергозберігаючи ресурси нашого міста.

Довідкові дані:

Асоціацію «Енергоефективні міста України» створено 2007 рокуяк добровільне, недержавне, неприбуткове об’єднання органів місцевого самоврядування з метою задоволення потреб своїх членів і відповідних територіальних громад у сучасній інформації, нових технологіях, інвестиціях, розвитку співробітництва та обміну досвідом з українськими і закордонними партнерами в ділянках ефективного та ощадливого використання енергетичних ресурсів, надання якісних енергетичних послуг, підвищення енергетичної безпеки, захисту довкілля та забезпечення сталого розвитку поселень.

Нині Асоціація об’єднує 40 українських міст, як великих, так і середніх та малих, з усіх регіонів України, за винятком Криму. Своєю чергою, ЕМУ є колективним членом двох європейських асоціацій органів місцевого самоврядування – «EnergyCities» і «ClimateAlliance»

Фото00001
Фото00004
Фото00005
Фото00006
Фото00007
Фото00008
Фото00003




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер