<

У Нововолинську затримали двох наркоторговців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:53 | 14.04.2015 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
23
/ Коментарі відсутні

Зловмисники протягом трьох місяців займалися збутом «Субутексу» на території Нововолинська. Один із них виконував роль організатора, інший – безпосередньо торгував дурманом. Тепер товаришам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

Злочинну діяльність волинян припинили працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків нововолинського міськвідділу міліції. Незаконний «бізнес» організували двоє місцевих молодиків – 20-річний та 22–річний жителі Нововолинська. Один із них ніде не працював, інший –студент.

– Молодики займалися збутом наркотиків близько трьох місяців, – розповів начальник Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області Ярослав Соломонюк. – При цьому збували їх лише «перевіреним» клієнтам. Ціна однієї таблетки становила від 400 до 430 гривень.

У своїй діяльності молодики дотримувалися різноманітних методів конспірації, при цьому чітко розподілили між собою ролі: молодший виконував функції керівника, тож забезпечував доставку наркотичного засобу і фінансування злочинної діяльності, а його спільник збував препарат наркозалежним.

– За тиждень зловмисники заробляли 5-6 тисяч гривень. Сам організатор інколи також збував наркотичні засоби, але переважно керував діями свого «колеги» по телефону. Загалом у ході проведених оперативно-розшукових заходів міліціонери провели по дві оперативних закупки у кожного фігуранта. під час обшуку в помешканні наркоторговця та в його автомобілі вилучили, окрім наркотиків, засоби зв’язку, пристрій для ультрафіолетового опромінювання грошових купюр, а також металеву телескопічну палицю, – повідомив Ярослав Соломонюк.

Молодикам оголосили про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. За збут наркотичних засобів товаришам загрожує до десяти років в’язниці з конфіскацією майна.

PM76image004
PM258image003
20150414133635




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа