<

У Нововолинську засудили організатора нарколабораторії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:31 | 15.06.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури підтримав публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу, вирощування конопель та незаконні дії з обладнанням, призначеним для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені 36-річним мешканцем Нововолинська.

Чоловік у себе в квартирі вирощував 54 кущі конопель, зберігав набої до пістолета та автомата та обладнання для виготовлення метамфетаміну, – повідомляє прес-секретар прокурора Волині.

Усе це було виявлено і вилучено під час санкціонованого судом обшуку 1 серпня 2016 року в його помешканні.

Попри те, що чоловік уже був фігурантом кримінального провадження, своєї незаконної діяльності він не покинув і 7 вересня 2016 року під час обшуку у його квартирі виявлено і вилучено ще 17 кущів конопель і нове обладнання та інгредієнти для виготовлення метамфетаміну.

Своєї вини у вчиненому зловмисник не визнав, проте її було доведено зібраними у провадженні доказами та результатами експертиз.

Визнавши чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 263, ч.ч. 1,2 ст. 310, ч.1 ст. 313 КК України, суд призначив йому покарання у виді 3 років та 6 місяців позбавлення волі.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця