<

У Нововолинську засудили на три роки позбавлення волі злодія-рецидивіста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:02 | 22.02.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарі 3

Нововолинський міський суд визнав винним неодноразово судимого 28-річного мешканця Нововолинська за вчинення десяти крадіжок. 3 роки та 2 місяці він проведе в місцях позбавлення волі.

Прокурорами Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури Волинської області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення десяти крадіжок 28-річним мешканцем Нововолинська, – повідомляє прес-служба прокуратури у Волинській області.

Неодноразово судимий уже за вчинення корисливих злочинів чоловік, звільнившись із місць позбавлення волі, на шлях виправлення не став і продовжив свій злочинний промисел.

Упродовж  лютого-червня 2017 року він, проникаючи у квартири, гаражі, складські приміщення, магазини, а чи і просто з автомобілів та під’їздів будинків у Нововолинську викрадав всіляке майно та гроші, завдавши потерпілим  матеріальної шкоди на майже 177 тис. грн.

Окрім того, перебуваючи під адміністративним наглядом після звільнення з місць позбавлення волі, чоловік без поважних на те причин і повідомлення працівників поліції, що здійснюють нагляд, самовільно залишив обране місце проживання.

Нововолинський міський суд, визнавши чоловіка, який щиро розкаявся у скоєному, винним у вчиненні крадіжок, в тому числі з проникненням у приміщення й таких, що завдали значної шкоди потерпілим, а також у порушенні правил адміністративного нагляду (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 2,3 ст. 185, ст. 395 КК України), призначив йому покарання у виді 3 років та 2 місяців позбавлення волі.




коментарів: 3
  1. На шлях виправлення він стане тоді, коли покажуть його фото, щоб люди знали. А не статті якісь пишуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер