<

У Нововолинську запрацює потужний комплекс забою та переробки птиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:25 | 27.01.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

«Пан Курчак» готує до відкриття новий потужний комплекс забою та переробки птиці.

Він належить ТзОВ «Птахокомплекс “Губин”», який входить до агропромислової групи «Пан Курчак». Це дозволить компанії майже вдвічі збільшити виробничі потужності, удосконалити сам технологічний процес, а також розширити асортимент продукції, зокрема видів фасованої охолодженої курятини стане більше.

Про це повідомила прес-служба компанії.

«Потужність нового комплексу — забій 7 тисяч голів птиці за годину, — говорить в.о. директора «Птахокомплекс”Губин”» Тетяна Львова. — Тоді як зараз ця цифра вдвічі менша. Тим часом використання шокової камери дасть можливість створити заморожений продукт високої якості, який зможе конкурувати на європейському ринку. А завдяки тому, що холодильне обладнання, яке використовуватимуть на підприємстві споживатиме вдвічі менше електроенергії, ніж те, яке працювало дотепер, дозволить, в свою чергу,не піднімати вартість продукції. Відповідно залишити її конкурентноздатною на ринку птахопродуктів та доступною для споживача».

Загалом нині асортимент підприємства нараховує понад 30 видів як замороженої, так і охолодженої птахопродукції. Волинську курятину споживає не лишень місцеве населення, а й жителі ще 9 областей України, а також за кордоном, інформують у прес-службі компанії.

Довідково:

ТзОВ «Птахокомплекс “Губин”» засноване у 2001 році. Це найбільший підрозділ Агропромгрупи «Пан Курчак», який здійснює діяльність у таких напрямках: вирощування птиці, виробництво та реалізація м’яса птиці. У складі комплексу діють 5 птахоферм розташованих в чотирьох районах Волинської області, річною потужністю понад 8,2 млн. голів. Виробництво відповідає міжнародним вимогам і стандартам.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа