<

У Нововолинську замінили побитий хуліганами годинник в центрі міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:42 | 22.08.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1643
/ коментарів 9

Працівники Нововолинського ВУКГ відновили пошкоджений наприкінці липня годинник в центрі міста.

Годинник на бульварі Шевченка біля ліцею №4 розбили 31-го липня. Виправляти пошкоджене хуліганами майно довелося місцевим комунальникам. 20-го липня працівники ВУКГ встановили новий годинник. Про це інформують на офіційній сторінці комунального господарства у фейсбуці.

Жителів міста просять берегти і не ламати комунальне майно і цінувати працю людей, які докладають максимум зусиль, аби зробити Нововолинськ охайнішим і гарнішим.

“Хочемо звернутися до жителів нашої громади не проявляти байдужість, не руйнувати, не ламати комунальне майно, а також поважати один одного і працю людей, які докладають максимум зусиль, аби зробити наше місто охайнішим і гарнішим. Любіть своє місто, бережіть його та насолоджуйтесь його красою!”, – йдеться у повідомленні.




коментарів: 9
  1. Вчімось цінувати, те що маємо, цінувати працю таких самих як ми. Я, ми ж так хочемо називати себе патріотом, українцем.

  2. Сам Ленін учил беречь и защищать народное имущество. Чи в школах зараз не вивчають праці Владимира Ильича Леніна? Навіть дивно. Чому? Чи вже поміняли шкільну програму? Ну ще скажіть, що перестали носити піонерські галстуки. Не вірю.

  3. Краще б за ці гроші, замінили той старий і нечитабельний в сонячну погоду світлофор, що на перехресті Шахтарської і траси – більше б толку було!

    • Давно , давно вже згадував про цей допотопний світлофор на тому проклятому перехресті, та толку з тих слів в інтернеті , нікому то не треба..

  4. То уже поставят какого-нибудь быка-часового от варты под этими часами или нет?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа