<

У Нововолинську заміна трубопроводу спричинила конфлікт між жителькою та головою кооперативу “Весна”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:17 | 21.04.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У квартирах житлово-будівельного кооперативу “Весна”, що на 15-му мікрорайоні в Нововолинську, з 15-го квітня нема води через заміну трубопроводу. 

Через порив трубопроводу мешканці будинку терплять значні незручності. Поки виконуються роботи по усуненню аварії та заміні труб, між головою кооперативу Борисом Сікорою та жителькою будинку виник серйозний конфлікт.

“У нас ніякого діла до кооперативу немає. Роботи, які вони роблять в приміщенні, нас не стосуються і відповідає за це голова, тобто Сікора”, – відзначив начальник «НововолинськВодоканалу» Володимир Озімчук.

У жительки четвертого поверху чекати води терпець увірвався і тепер вона оббиває пороги різних інстанцій.

“Воду навіть не збираються включати. Сікора сказав зібрати з жителів по 550 гривень на новий трубопровід. Я проживаю у квартирі з однорічною дитиною, здаю щомісяця 70 гривень. Питаю, де діли ті гроші, а він відповідає: “Пропили”. Найняв шабашників, які працюють у нетверезому стані”, – розповідає Наталія Сех.

Жінка каже, що роботи із заміни трубопроводу роблять люди без ліцензії. Вона не здала на трубопровід гроші, бо вважає, що ці кошти можна зібрати із щомісячних виплат кожного жителя.

Голова кооперативу Борис Сікора у свою чергу має на проблему інший погляд: “Я навіть знаю, кому це не подобається. Це людина, яка не має ніякого відношення до квартири, в якій живе. Нехай покаже документи на житло. Грошей вона на заміну трубопроводу не дала. Ми обходимо її квартиру.

Ці 70 гривень щомісячно збираються на господарські витрати. Я займуся тим питанням, а ця нехай або виконує статут кооперативу, або “дьоргає” звідси. Вона не впускає в квартиру, адже там потрібно зробити діру в стіні. Я стукав з майстром до неї – не відкрила двері”.

Наталію Сех збираються залишити без води. Жінка зверталася вже й до начальника водоканалу, і до міської влади. Не виключено, що далі піде в прокуратуру.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер