<

У Нововолинську за ініціативи нардепа Ігоря Гузя відкрили 5 дитячих майданчиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:13 | 1.04.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ коментарів 7

Народний депутат  ініціював виділення фінансування з державного бюджету на нагальні проблеми округу. За ці кошти 1-го квітня у Нововолинську встановили 5 дитячих майданчиків. 

На відкритті дитячих майданчиків на 6-му мікрорайоні та на вулиці Сірка побував особисто народний депутат Ігор Гузь. Він оглянув територію, де встановили металеві конструкції.

Гірки, гойдалки, драбинки облаштували у дворах біля багатоповерхівок.

Під час відкриття народний депутат України вислухав питання присутніх та відповів на кожне.

Мешканці Нововолинська хочуть змін вже зараз, але більшість розуміє, що на вирішення проблем потрібні не лише зусилля кожного з них, а й підтримка влади.

Серед різних питань поставили акцент на розвиток спорту серед молодого покоління. Нововолинці звернулися до Ігоря Гузя посприяти в облаштуванні занедбаного футбольного поля на вулиці Сірка.

Цього дня для всіх діток працювали аніматори та були влаштовані розважальні заходи, проводились цікаві змагання та конкурси, всім учасникам дарували повітряні кульки. Малеча раділа своєму новому простору для гри та розваг, особливо це актуально у період весняних канікул. Маленькі гості і їхні батьки весело провели час.

На відкриття майданчиків на мікрорайоні Шахтарському та вулиці Гагаріна, крім дітлахів та їхніх батьків, небайдужих громадян, на довгоочікуваний захід прибули помічники нардепа Андрій Бокоч, депутати Нововолинської міської ради Валерій Мних, Володимир Шаповал, директор Фонду “Прибужжя” Борис Карпус.

Мешканці кажуть: дітей у сусідніх багатоповерхівках чимало і  не стоятимуть без діла. Тому дуже важливо, щоб люди були відповідальні за те, що відбувається у їхніх дворах, та самі долучалися до облагородження території, де встановили металеві конструкції.




коментарів: 7
  1. Молодець Ігор Гузь! Велике спасибі, особливо від НАШОГО майбутнього – дітей та їхніх батьків!!!А депутати Нововолинської міської ради , директори Фондів …. інші чинуши…там яким боком…чи це вони ініціювали виділення фінансування з державного бюджету на нагальні проблеми округу….ні? вони мабуть вдало освоюють виділені кошти…чи просто піар…щось реально робіть…бо вже скоро прийдеться за все відповідати…

  2. І ми в свій двір хочемо таку Європу? В дворі створили 3 ОСББ, проте серед трьох будинків у нас величаво стоять шість мусорних контейнери з горами мусору та ціла площадка автомобілів.(буд.2 по вулиці. Грушевського + буд.3 по вулиці. Винничнка+ буд.5 по вулиці. Винниченка +буд. 7 по вулиці. Винниченка).

  3. Побільше б таких дитячих майданчиків,щоб не по стройках діти сказали!
    Дякуємо!!!Велике♡♡♡!!!

  4. Дуже хороша справа….чекаємо таку красу біля буд3, що по вул.Галана…..коли наші дітки дочекаються????

  5. І ми хочемо такий майданчик на мікрорайоні шахтарському буд. 15,16,17 в на є маленькі дітки які хочуть кататися на таких качелях, а не ходити до сусідніх будинків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер