<

У Нововолинську взялися готуватися до купального сезону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:37 | 2.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Міський голова Віктор Сапожніков підписав розпорядження про забезпечення безпеки людей на водних об’єктах міста з метою забезпечення охорони життя людей на водоймах міста в період масового відпочинку.

Керівникам підприємств, організацій і установ, які використовують водні об’єкти з оздоровчою чи спортивною метою і для відпочинку громадян, дано доручення щорічно до початку сезону погоджувати з територіальними санітарно-епідеміологічними станціями умови використання водних об’єктів, – повідомляє сайт міськради.

Також необхідно встановити режим роботи пляжів, відомчих рятувальних постів та місця заборони купання. Купальний сезон на пляжі міського водосховища розпочнеться 01 червня 2017 року і триватиме  до 31 серпня нинішнього року.

Директору виробничого управління комунального господарства ЖКО НМР  Артему Жигалюку  заборонено відкриття оздоровчих закладів, які мають пляжі та місця масового відпочинку людей на воді із-за відсутності паспорта пляжу, розгорнутих та оснащених відомчих рятувальних постів і підготовлених матросів-рятувальників, а також у разі виявлення інших порушень чинного законодавства України і «Правил охорони  життя людей на водних об’єктах України» до їх повного усунення.

Розпорядженням передбачено й інші заходи щодо охорони життя людей на водних об’єктах. Згідно з цим документом відповідальність за їх виконання покладено на в.о. начальника відділу надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення  міськвиконкому Валерія Оніщука.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа