<

У Нововолинську викрили наркозбувачку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:27 | 30.11.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
6939
/ коментарів 8

Жінка збувала наркотики у Нововолинську контактним шляхом – «з рук в руки». Аби задокументувати протиправні дії, проведено три оперативні закупки.

Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 10 тисяч гривень, повідомляє поліція Волині.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання наркозловмисниці вилучено близько сорока таблеток наркотичного засобу «Субутекс», 10 флаконів з сильнодіючим лікарським засобом, обіг якого обмежений, кошти, здобуті протиправним шляхом, та мобільний телефон.

Усе це для проведення експертиз направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС. Саму наркозбувачку затримали в порядку статті 208 Кримінального-процесуального кодексу України.

Її дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Згідно з санкцією статті, жінці загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.




коментарів: 8
  1. А мені відомо що цей препарат сильнодіючий “субутекс” є звичайним синтетичним припаратом для застосування героїнозалежним які бажають залишити свої звички позаду та розпочати нове життя у здоровому напрямку а також це є європейський припарат.

    • Ти дуже вміло використовуєш Буг у рекламі смертоносної біди.
      Я не впевнений шо Буг це зрозумів…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер