<

У Нововолинську встановили нову зупинку для громадського транспорту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 31.05.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1875
/ коментарів 11

Нову зупинку для громадського транспорту встановили на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Соборної у Нововолинську.

Її та ще одну більшу придбали минулого року, а в січні цього року доставили в Нововолинськ, повідомляє міська рада.

Як тільки дозволили погодні умови, комунальники розпочали встановлення.

Основні роботи завершені. Найближчим часом проведуть благоустрій довкола та підведуть електрику.

Друга зупинка буде встановлена біля колишнього магазину «Вопак».




коментарів: 11
  1. Шкода, що естетично, безперечно, краща, але в заметіль і зливу, при сильних поривах вітру (що зараз – буденність) не захистить так, як попередня. Замало лавочок. Ну….., не годинами ж там стояти, надіємось…

  2. Питання, скільки протримається скло ? ))) А тепер, по-факту, як завжди все зроблено через одне місце. У місті відсутній інфраструктурний дизайн як такий. Якщо вже міняти зупинку, то тоді міняти всі зупинки в місті, щоб було все в одному стилі. Я вже не говорю про розклад руху автобусів на зупинках, назви зупинок і т.д. … а смітник, де смітник ? )))) Звертаюсь до мерії міста, навчиться робити і планувати інфраструктуру міста грамотно, а не як-небудь, аби…

  3. Кому вона потрібна та зупинка в такий важкий для країни час. Заправте краще машини дизельом волонтерам , які возять допомогу для хлопців на схід .

  4. Чим владі завадили старі зупинки? Гроші треба відмити? Нова зупинка : влітку жара, бо прозоре покриття, весна, осінь, зима – протяги та дощ зі снігом на голову. Дякуємо нововолинському голові за таку турботу!

  5. Була нормальна зупинка: і від дощу сховатися і посидіти місця було більше. А ця взагалі незрозуміла. І від людей не чула жодного позитивного відгуку.

  6. Ну нж шоб на старій всередині столики із стільцями доставили, то вони НЕГІДНИКИ і ту що була зруйнували!!! Ну як тепер Вася з Льоньою та Петром за прозорою стіною оковиту розпиватимуть?? Так неудобно же ж! Ех….

  7. В дитинстві, пам’ятається,вогонь через лінзу розпалювали. Сьогодні, в жару, очікував там де-який час, думав, запалаю….. Поверніть стару, прак-тич-ну і не гіршу..!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок