<

У Нововолинську вшанують пам’ять жертв Чорнобильської трагедії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:32 | 12.04.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

26-го квітня 2016 року в Україні  відзначатимуть   30-ті роковини трагедії на Чорнобильській АЕС.

З метою гідного вшанування в місті цієї сумної дати сьогодні перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський провів робочу нараду, на якій обговорили організаційні питання, пов’язані з підготовкою заходів, – повідомляє сайт міськради.

У ній взяли участь голова міської організації «Спілка Чорнобиль» Адам Шліхта, представники окремих відокремлених та структурних підрозділів міськвиконкому.

З нагоди відзначення 30-х роковин Чорнобильської катастрофи 25 квітня у міському Палаці культури відбудеться тематичний захід «Чорнобиль не має минулого часу». А 25 квітня біля пам’ятного знака «Жертвам Чорнобильської катастрофи» пройде мітинг-реквієм. Там буде встановлена ще одна меморіальна плита з прізвищами тих, хто відійшов у вічність. Священнослужителі відслужать панахиду.

Окрім цього, у навчальних закладах місті відбудуться зустрічі з учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, виховні години. У бібліотеках міста влаштовують книжкові виставки та тематичні полиці. В історичному музеї пройде тематичний захід на тему : «Чорнобиль… Трагедія.. Пам’ять..»

У храмах міста відбудуться панахиди за загиблими  та померлими жертвами Чорнобильської катастрофи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок