<

У Нововолинську вшанували пам’ять загиблих Героїв України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:07 | 20.11.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
675
/ коментарів 16

19-го листопада Напередодні Дня Гідності та Свободи у Нововолинську вшанували пам’ять загиблих патріотів і поклали квіти до фотостели Небесної Сотні та Меморіальної Стели «Слава Україні! Героям Слава!».

Згадуємо події наймасштабніших українських революцій – Помаранчевої та Революції Гідності. Вони назавжди залишаться в нашій пам’яті та історії, як переломні, – йдеться на сайті Нововолинська.

Прогресивна молодь не побоялася тоді піти проти системи та докорінно змінила шлях України. Саме на Майданах 2004 і 2014 років відродилася сучасна європейська держава гордих, вільних і відповідальних громадян, здатних відстояти свою свободу та людську гідність.

На жаль, Революція Гідності забрала життя багатьох талановитих і мужніх людей – Героїв Небесної Сотні.




коментарів: 16
  1. А про співробітників правоохоронних органів, які виконували свій службовий обов`язок, не зрадили присягу, і які загинули від рук “мирних протестувальників” не треба згадувати? Чи вони не громадяни України, чи вони не такі самі люди? Соромно, тому щоб вгодити кучці радикалів, представники влади, опустивши голови, так однобічно дають оцінку подіям на майдані. Про які здобутки заявляють: про диктатуру Януковича, яка помінялась на диктат праворадикалів і махновців усіх “мастєй” ?

    • Кому присягали правоохоронці, що катували мирних протестувальників? Чомусь про це ви мовчите. Народу України чи В.Януковичу? Ну, відповідайте! Текст присяги знаєте? То я вам її нагадаю. Ви, анонімнмий “Потапе”, говоріть та не заговорюйтеся. Я знаю хто ви. І це вже не вперше.

      • У вас коротка пам’ять?
        Чи як ви вже не вперше знаєте, хто такий потап?
        Тут помню – тут не помню, чи шо?

      • дійсно, вони ж присягали саме тому народу, шо був на майдані. іншому народу, якого на майдані не було і який вважав майданників злочинцями, вчиняющими беззаконня, вони не присягали. Так, пан комсомолець ?

      • Людина діло говорить! Чим ліпший від Януковича з правоохоронними органами, Бора з Смоляруком, якщо Смолярук проломить комусь голову, то він Герой, а хто буде захищати Громаду, той бандит. Чи манкурт. Пане Анатоль, Ви якось опреділіться.

      • Кoмcoмoлeць-бpeхyн незмінний у своєму стилі: привceлюдно c*pнyв – і відразу бoягyзливo в кущі.

        • За Сапожнікова олійно-жировий Анатолю синодів, тепер цвіте і пахне. До речі, не в обіду Анатолю, якщо донька не слухається, лякаю, ” Що прийде бідзюра і тебе забере!” Навіть не питає, хто така бідзюра, очі розширюється і тихенько слухається. Раджу випробувати на дітях,. Моя боїться клоунів і бідзюр.

  2. До речі, бОРА міг би вже повернути гроші викрадені у церкви з відсотками і ВИБАЧИТИСЯ перед прихожанами, вже ж не такий бідний. А не розказувати, як Янукович: ‘”Времена были такие!”

  3. Шановний пан Анатоль, згідно вашої логіки всі правоохоронці, які були задіяні в подіях на майдані–злочинці? Всі вони давали присягу Януковичу? Всі вони знущались над протестувальниками? А ті співробітники міліції, СБУ, Нацгвардії, які загинули чи отримали важкі поранення–це такі нелюди, про яких і згадувати не варто? Чи згідно вашої логіки правоохоронцям взагалі треба було покинути територію майдану Незалежності, територію кабміну, Верховної Ради, офісу Президента і робіть все, що завгодно. Так що, шановний, говоріть та не заговорюйтеся.

    • Борис Карпус 24 чевня на своїй сторінці у Facebook заявив, що вирішив “змінювати цю владу”, а для того, щоб “набути політичної ваги” вирішив схуднути всього за один тиждень, відмовившись від усього солодкого. Бо ж 107 кілограм – то ніяк не мало.
      “Друзі! Ми з Володимир Шаповал прийняли рішення: БУДЕМО ЗМІНЮВАТИ ЦЮ ВЛАДУ !
      І для того щоб набути політичної ваги нам необхідно позбутися ваги тілесної
      Тому ми кидаємо виклик!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа