<

У Нововолинску вперше пройшов конкурс на заміщення вакантних посад директорів шкіл

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:46 | 27.07.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 15

26 липня, у Нововолинській міській раді відбулося два засідання конкурсної комісії з відбору кандидатів на заміщення вакантних посад директорів Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 та Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 імені Т.Г. Шевченка.

Голова комісії, перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський повідомив, що конкурсний відбір проходив у два етапи: претенденти письмово відповідали на п’ять питань, серед яких, крім законодавства України, були й ситуаційні питання психологічного та практичного характеру, а також презентували перспективні проекти розвитку навчальних закладів, – повідомляє Відділ Інформаційної Політики

«Відповідно до прийнятого у вересні Закону України про освіту такі конкурси повинні проходити публічно, а відповідне положення міською владою було прийняте у червні цього року», – зазначив Андрій Миронович.

До складу комісій по двом навчальним закладам увійшли депутати міської ради, представники структурних підрозділів виконкому, педагогічного колективу та батьківського комітету зазначених шкіл.

Презентуючи свої перспективні плани розвитку шкіл, кандидати наголошували на тому, що головним є створення умов для розвитку інноваційної особистості в інформативному суспільстві, яка вміє навчатися, практично мислити, досягати поставлених цілей та працювати спільно в колективі.

Результати конкурсу буде оголошено у понеділок, 30 липня.

До слова, на конкурс подали документи двоє осіб: на посаду директора Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 – Василь Гордійчук, на посаду директора Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 імені Т.Г. Шевченка – Таїса Сачук. Обидва були допущені до проходження конкурсу.




коментарів: 15
  1. І все ? Більше нікого не допустили? По одному кандидату. Оце так “конкурс”!!

    • Конкурс був відкритим, усі ЗМІ Нововолинська про це казали! Кожен, хто мав бажання і відчував свої сили міг взяти участь. Не думаю, що зараз можна силою когось не допустити, вже пройшли ті часи, у нас демократичне суспільство! А чому ніхто більше не подався, то інше питання, напевно досвіду чи сміливості не вистачило, бо це не лише посада, а й величезна відповідальність перед колективом, учнями і містом! За спинами завжди легше обговорювати…. А на конкурсі показати хто на що здатен мало хто насмілився…

      • Часи саме ті:у колективі ще в червні знали,що директором буде СачукТ.О.,але думка вчителів НІКОГО не цікавить,і їхні голоси нічого не вирішували.Атмосфера в lшколі потребує оздоровлення,а з колишнім директором це не можливо.Жаль…

  2. Таки дорветься до директорства сумнозвісна Таіса.Не вгомониться.А як же колектив? Чи захочуть її відому скандалістку та ,легельнько кажучи, і не тільки…

  3. Конкурс великий: аж 2 чол. на 2 посади.
    А подивіться хто стояв за ЗОШ №4 на випускному. Вона же – Таїса Сачук,
    а тут ще конкурси придумують.

  4. Так . Так. Потрібно, щоб такі конкурси швидше пройшли і Володимир-Волинському районі, а то працюють директори шкіл, яких ще призначила партія регіонів.І обзиває своїх колег і сучками , і збродом, а учнів дебілами.

  5. Віктор Борисович, Андрій Миронович, начальник відділу освіти Остапюк і його заступник Лакиш! Вам, не соромно за такі ганебно проведені недо-конкурси? Що стосується комісії по відбору кандидатів, просимо оприлюднити такзвані перспективні плани розвитку шкіл, які представили кандидати?

  6. Згідно законодавства… повинно бути не менше двох кандидатів на посаду.? А це трактовка по-Нововолинськи?

  7. Було, і не по 2 кандидата, но з ними були проведені дружньо-примусова бесіда, після якої висуванці не захотіли бути директорами. Так як і при виборах на мера міста. Слава Україні!

    • З чого такі висновки? Пройшли ті часи, коли можна когось примусити.. Всі ЗМІ повідомляли про конкурс! А те що люди самі не подались, це інше питання. На цій посаді велика відповідальність перед дітьми, колективом і врешті-решт містом.

  8. З чого такі висновки? Таіса Олексіївна багато зробила для цієї школи. Як директор вона цілком і повністю віддана своїй справі.

  9. Оце сміхота, конкурс одного кандидата на школу. Вже б не смішили людей… Назвали б по іншому

  10. Навіщо писати нікому не потрібні коментарі,хочете йти на директора, подавайте документи і йдіть

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер