<

У Нововолинську воїнів –«афганців» нагородили медалями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:48 | 14.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарі 4

Медалями «За звитягу» нагороджені нововолинці, які пройшли через горнило Афганістану, – Олександр Пилипюк, Петро Тахасюк, Валентин Хартанович, а Микола Навроцький удостоєний медалі «За заслуги» І ступеня.

Ці хлопці у 80-х роках минулого століття виявили героїзм. І вже у нинішніх реаліях війни на Сході України одними з перших піднялися на захист суверенітету держави у квітні 2014-го, – повідомляє Волинь.

Нововолинські «афганці», організація яких налічує 121 чоловік, також стали в ряди добровольчих батальйонів, допомагали у ремонті техніки, наданні іншої допомоги колишній 51-й бригаді, а зараз 14-й.

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав згідно з рішенням президії «Української спілки ветеранів Афганістану» (воїнів-інтернаціоналістів) медалями «За звитягу» нагороджені нововолинці, які пройшли через горнило Афганістану, – Олександр Пилипюк, Петро Тахасюк, Валентин Хартанович, а Микола Навроцький удостоєний медалі «За заслуги» І ступеня. А в міському палаці культури пройшла урочистість, на якій ще раз подякували мужнім «афганцям».




коментарів: 4
  1. Чому “шавок” сапога нагороджують завжди в міській раді, а інших які достойні кращого,на задвірках, то в малому залі дк, то в палаці піонерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок