<

У Нововолинську вночі розторщили дві автівки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:24 | 18.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 11

Розбиті вікна, побиті двері і сокира на сидінні – такого свого «Фольксваген Туарега» застав сьогодні вночі нововолинець Роман. В, декілька метрів від нього була припаркована «Ауді», у неї розбиті лобове та пасажирське вікно.

Інцидент трапився в ніч на 18 травня о 2:50, сусіди бачили трьох осіб, інформує Нововолинський інформаційний портал. 

“Ситуація така, що тиждень назад обікрали склад, я познаходив, хто це зробив, завів у поліцію. Правоохоронці їх випустили, далі шукаю їх сам, але вони вирішили мене типу залякати, чи що? Поки не знаю…”, – коментує нічну подію власник срібного “Туарека” Роман.




коментарів: 11
  1. Не віримо! То фейк!То путінська брехня про Україну. Не може в нашому патріотичному Нововолинську бути місця такому неподобству! Тим більше сьогодня-в День вишиванки!В нас свідома молодь!

    • Та да, то всьо Путін…
      ВКонтакті та Однокласнікі заборонили, от і маються дур’ю, а ВДупі та Одномайданівці ще не запустили…

    • Ви ще забули деякі епітети добавити-в місті,де наркоманів більше,ніж робочих місць,та під незмінним керівництвом…з комуністичних часів….

      • про комуністичні часи то до старих вірних комсомольців ставте питаннячко

  2. Свідома молодь?Які дурниці…невиконання молодь,знахабніла,жорстока,неадекватна…є декілька хороших серед цього ханства….і хто сказав, що це зробила молодь?….

    • канешно не молодь автівки розтрощила, то всьо старі люди фулюганять, діди старі сивочолі та бабці по ночах дуркують. А молодь, не, ви шо света???

  3. як на мене, то зловили злодія, і так “ніжно погладити ” по рученятах та ноженятах, а ще ліпше як колись привселюдно на центральному майдані по запясття сокиркою.)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер