<

У Нововолинську відзначатимуть День Гідності та Свободи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:57 | 18.11.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський   провів нараду, на якій обговорили програму заходів щодо відзначення в  місті Дня Гідності і Свободи.

У засіданні взяли участь керівники відділів з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю, культури, управління освіти, навчальних закладів міста, виробничого управління комунального господарства, міського відділу УМВС у Волинській області. Присутні обговорили організаційні питання щодо відзначення цієї дати, – повідомляє сайт міськради.

З нагоди Дня Гідності та Свободи 20 листопада о 15.00 год. в міському палаці культури відбудеться тематичний захід «Пам’ять болю і нової надії».Також покладуть квіти до меморіальної стели загиблих   Героїв Небесної Сотні та антитерористичної операції.

Окрім цього, у навчальних закладах пройдуть виховні години, круглі столи, інші заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи. У бібліотеках влаштовані книжкові виставки, які висвітлюють участь нововолинців у Революції Гідності.

У храмах міста будуть проведені молитви  за Україну.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер