<

Два десятки безпритульних собак відловили у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:13 | 20.10.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 11

У Нововолинську працівники комунального підприємства «Ласка» відловлювали безпритульних собак. 2 десятки тварин доставлять у луцький притулок.

Як повідомив директор виробничого управління комунального господарства Артем Жигалюк, з КП “Ласка” укладена відповідна угода. До слова, вартість вилову та розміщення у притулок однієї тварини становить 350 гривень, – повідомляє ВРДНТУ.

 




коментарів: 11
  1. Ось вам і приклад мислення нововолинських чиновників-з Нововолинська в Луцьк! Добре,якщо так,а якщо вони до Луцька не доїхали?Невже комусь не зрозуміло це *окозамилювання*?Є світовий досвід- стерилізація і *собачі притулки*.Чи в нас в місті ветеринарів мало? Хочуть заробляти гроші-мають щось робити для міста.Хватило ж розуму владі заставити біля магазинів *костку* покласти?* Тщательнее надо*-казав Жванецкий.

  2. Добру справу почали робити в нашому місті! Питання з собаками треба вирішувати більш радикально, бо кількість агресивних тварин на вулицях, починає зашкалювати!

  3. Біля курчака губин , що знаходиться біля 2 шахти мабуть буде 20 безпритульних собак які вже багато людей покусали і нічого не роблять .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер