<

У Нововолинську відкрили Молодіжний ресурсний центр для молоді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:38 | 3.03.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Урочисте відкриття Молодіжного ресурсного центру у шахтарському місті відбулося 27 лютого. Відтепер молоді художники, музиканти, поети та громадські активісти матимуть де заявити про себе, презентувати свої творчі доробки та проекти.  

На відкритті був присутній і народний депутат України,член фракції «Народний фронт»,  ініціатор створення центру для молоді Ігор Гузь, – прес-служба ВОО «Народний фронт»

Нардеп висловив сподівання, що ресурсний центр незабаром стане подібний вулику, який активно та плідно розвиватиме молодь, дасть поштовх для відкриття нових талантів, виховуватиме у школярів , студентів лідерські якості, патріотизм, формуватиме свідомість справжнього українця.

Ігор Гузь також розповів, що тривалий період свого життя він присвятив саме роботі із молоддю, став одним із засновників фестивалю «Бандерштат».

Парламентар пообіцяв підтримувати діяльність Молодіжного центру та в майбутньому сприятиме тому, щоб на його базі проходили семінари, творчі зустрічі з цікавими людьми – відомими поетами, письменниками, музикантами тощо.

Одразу ж після офіційного відкриття ресурсного центру громадський діяч, активіст молодіжного крила «Народного фронту» Андрій Кравченко оголосив про проведення вечора пам’яті Андрія Кузьменка – соліста гурту «Скрябін», який нещодавно загинув у автомобільній аварії.

Захід нагадував «квартирник», на якому за чашкою чаю чи кави (жодного алкоголю!) ділилися спогадами про Кузьму.

Організатори вечора читали щоденникові записи Кузьми, декламували вірші на його честь, співали відомі пісні «Скрябіна».

Представники нововолинського рок-клубу «Вольтаж» належно оцінили відкриття Молодіжного центру, наголосивши, що такий заклад вкрай необхідний у першу чергу для музикантів-початківців.

DSC_0143
4m0yq-yPTb8
IMG_1608
IMG_1590
IMG_1592
IMG_1606
IMG_1598




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер