<

У Нововолинську відкрили меморіальну дошку військовому 14-ї бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 23.11.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Уже сім  Героїв – учасників антитерористичної операції – випускників Нововолинського вищого професійного училища  віддали свої  життя, захищаючи цілісність і незалежність нашої держави у війні на сході України.

Сьогодні у цьому навчальному закладі відкрили меморіальну дошку військовослужбовцю Олександру Смирнову. Його життя обірвалося у 24-річному віці у день величного свята  Покрови, – повідомляє прес-служба Нововолинської місько ради.

На  лінійку – реквієм   зібралися представники міської влади, викладачі та учні, рідні Сашка, духовенство.

Керуюча справами міськвиконкому Вікторія Магдисюк, директор ВПУ Валентина Приступа, її заступник Наталія Селецька, Старолішнянський сільський голова Назар Максимів зворушливо говорили про Олександра й  дякували мамі за сина.

– Подвиг Олександра Смирнова та усіх загиблих бійців є взірцем для молодого покоління, – зазначила Вікторія Магдисюк і закликала юнаків та дівчат берегти пам’ять про патріотів держави.

У вищому професійному училищі Олександра Смирнова завжди пам’ятатимуть добрим, товариським і світлим хлопцем.

Благочинний Нововолинської округи митрофорний протоієрей Стефан Фульмес та ієрей Іван Боровик здійснили чин освячення меморіальної дошки і відправили панахиду за загиблими Героями.

cb-pb220007_kopyia
cb-pb220004
pb220015




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер