<

У Нововолинську відкрилося представництво Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 15.07.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Відкриття представництв  «Тільки разом» у районах Волині – це запрошення ініціативних людей до співпраці, щоб спільними зусиллями створити усі умови для процвітання і розвитку волинського краю. В області уже працює 17 таких представництв.

Днями двері для відвідувачів та їхніх ініціатив, відкрило  Нововолинське відділення Фонду, яке знаходиться за адресою: бульвар Шевченка 13/12. Відтепер мешканці шахтарського міста можуть звертатися за допомогою до працівників Фонду зі своїми проблемами та ідеями, – повідомляє прес-служба фонду.

Працівники регіональних відділень чекають на ініціативних жителів у будні з 9 до 18, щоб тільки разом втілювати у життя ідей, які покращать розвиток волинського краю.

«Це вже останнє, 17 представництво, яке є структурним підрозділом Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». У цьому представництві, як і в усіх інших, ми пропонуємо мешканцям громад до розгляду 10 проектів. Серед них, базовим  є проект «Ініціативні громади». Відповідно до нього представництва приймають звернення від жителів міста,  в яких треба вирішити питання благоустрою, освітнього, спортивного, наукового характеру. Обов’язковою умовою проекту є те, що громада має внести свій вклад в даний об’єкт», – констатує виконавчий директор Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Орест Маховський.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа