<

У Нововолинську відбувся Олімпійський день бігу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:42 | 14.06.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
16
/ Коментарі відсутні

13 червня на  стадіоні СОКу «Шахтар» відбулося спортивне  свято – Олімпійський день бігу. У легкоатлетичних забігах серед юнаків  та дівчат на дистанції 50 м і  30 м  взяли участь   учні   пришкільних таборів загальноосвітніх навчальних закладів міста.   

Організатором змагань став відділ у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому.  На початку заходу учасників привітала   Тетяна Супрунюк, начальник відділу у справах молоді і спорту, – пише сайт міської ради.

Це було дійсно свято спорту та радості, під час якого діти продемонстрували свої спортивні навички, бажання займатися фізичною культурою та вести активний спосіб життя.

За результатами змагань визначені переможці та призери. Серед юнаків з бігу на 50 метрів І місце здобув Давид Жиляков (ЗОШ №3), ІІ – Михайло Коляда (ЗОШ №3), ІІІ – Максим Осадчий (ЗОШ №7). Серед дівчаток гідно виборола почесне І місце Лія Рубаха (ЗОШ №5), ІІ – Юлія Гороцюк (ЗОШ №3), ІІІ – Анна Ярощук (ЗОШ №3). З бігу на дистанції у 30 метрів серед хлопчиків першим стартував   Дмитро Євстіфейкін (гімназія), ІІ – Назар Грицюк (ЗОШ №2), ІІІ – Володимир Сузін (ЗОШ №6), серед дівчат перемогу  отримала Дарина Ляховська (ЗОШ №6), ІІ – Тетяна Вавриш (ЗОШ №5), ІІІ – Юлія Приймак (ЗОШ №3).

Переможці та призери традиційно нагороджені грамотами та сувенірами з олімпійською символікою, а команди-учасниці – солодкими подарунками.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа