<

У Нововолинську відбувся Олімпійський день бігу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:23 | 26.06.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

 Нещодавно в  місті проходили змагання з бігу серед вихованців дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням та позаміському дитячому закладі оздоровлення і відпочинку «Прикордонник», приурочені дню створення Міжнародного Олімпійського Комітету.

У змаганнях взяли  участь понад 250 юних спортсменів  віком від 7 до 17 років, – пише сайт міськради.

Підбивши підсумки, суддівська колегія визначила найкращих маленьких бігунів. На дистанції 30 м серед дівчаток І місце виборола   Нестерович Юлія (гімназія), ІІ- Сливка Юлія (ЗОШ № 6), ІІІ-Просимцев Олександра (ЗОШ № 2).

P1140293

На дистанції 50 м першу сходинку посіла Кушіль Олександра (НВК-1, колегіум),другу Костюк Дарина (ЗОШ №4), третю Фоміна  Ксенія (гімназія).

Не менш запеклою боротьбою була серед хлопців. Тож на дистанції 30 м серед лідерів: Савчук Максим (ЗОШ №3), Воробей Артем (ЗОШ №7), Коляда Михайло (ЗОШ №3).

Долаючи дистанцію 50 м, переможцями стали Жаріков  Олег (ЗОШ №2), Штунь Ілля (ЗОШ №4), Жиляков Давид (ЗОШ №3).

У позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Прикордонник» теж було багато емоцій та оплесків під час пробігу на дистанціях 500м і 1000 м серед юнаків та дівчат.

Нагородження розпочалося  привітанням начальника відділу у справах молоді та спорту Тетяни Супрунюк, яка подякувала всім учасникам за хороші виступи та активність.

Переможці та призери Олімпійського дня бігу в особистому заліку нагороджені грамотами та олімпійською атрибутикою, а всі учасники – солодощами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок