<

У Нововолинську відбувся мітинг проти поновлення на посаді прокурора, якого затримали п’яним за кермом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:51 | 2.07.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4410
/ коментарів 8

2-го липня у Нововолинську проходив мітинг проти поновлення на посаді прокурора, якого затримали п’яним за кермом та на підтримку поліцейського Циплакова.

Нагадаємо, прокурор Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури Микола Троцюк, якого у вересні минулого року спіймали п’яним за кермом, поновився на посаді. Крім того, йому мають виплатити понад 65 тисяч грн заробітної плати за час вимушеного прогулу.

Натомість одному з поліцейських, який брав участь у затриманні – Віктору Циплакову, Державне бюро розслідувань оголосило про підозру за статтею 162 КК України «Порушення недоторканості житла».

На мітингу зібралися місцеві мешканці, депутати та активісти з плакатами на підтримку Циплакова. Вони вимагали зустрічі з Троцюком.

До громади вийшло керівництво місцевого відділку прокуратури. Повідомили, що на місці Троцюка немає. Однак люди стояли на своєму та просили викликати поновленого на посаді прокурора.

Після години спілкування під стінами прокуратури, ініціативна група зайшла всередину, щоб написати звернення зі своїми вимогами – звільнення Троцюка.

Згодом під’їхав керівник Володимир-Волинської прокуратури Ігор Філімонюк.

Відео прямої трансляції з фейсбук сторінки «Нововолинськ»:

Відео початку акції:




коментарів: 8
  1. На мітингу озвучили три питання:
    1. Повернути садочок у власність громади.
    Однак даний садок міська рада передала у власність прокуратури ще 2000 році, який був повністю занедбаний ( криши не було, тільки наркомани палили там вогнища та вжитвали наркотики).
    2. Звільнити Троцюка.
    Людина поновилася по рішенню суду та рахується на посаді неіснуючої прокуратури, отримує заробітну плату 4500 грн. в місяць
    3. Закрити кримінальне провадження відносно Циплакова:
    Справу розслідує ДБР, усі питання до них. Хоча якщо подивитися на роботу Циплакова то Камишнікова не зверає уваги на те що останній кришує водіїв, які їздять на “ліваках” за що отримує немалі гроші, а також постійно вживає наркотичні засоби навіть на роботі. Також пропиває протоколи за п”янку. А саме в тому що направляє протокол до суду за 10 днів до закінчення строку притягнення до відповідальності. За що бере 7000 грн. І ще ще багато іншого…. Ось така у нас полійія.

  2. Також цікаво, як Грабовський та Лукашук, працюючи на громаду міста здійснюють пікети в робочий час?????

  3. Може написати у Фейсбуці, там не треба чекати схвалення коментаря???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа