<

У Нововолинську відбувся інтерактивний захід для студентської молоді «Чи знаєте ви що?»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:19 | 16.12.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У рамках співпраці з Центром кар’єри ділового студента Нововолинського навчально-наукового інституту економіки та менеджменту ТНЕУ 14 грудня для студентів 3-4 курсів відбувся інтерактивний захід у вигляді інтелектуально-ігрової та змагально-мотиваційної вікторини «Чи знаєте ви що?».

Мета заходу – зорієнтувати молодь до активного пізнання ринку праці та діяльності соціально відповідальних роботодавців міста.
Визначали переможців журі: начальник відділу кадрів ПрАТ «Нововолинський хлібозавод» Ольга Киричук, представник Нововолинського навчально-наукового інституту економіки та менеджменту ТНЕУ Катерина Власюк, директор Нововолинського міського центру зайнятості Ігор Кантор, заступник директора центру зайнятості Ірина Олійник, начальник відділу взаємодії з роботодавцями ЦЗ Ірина Коритко.

У вікторині взяли участь дві команди «Фінансисти» та «Теоретики», які продемонстрували відмінні знання про підприємства, які знаходяться на території міста Нововолинська, оперативно реагували на запитання про джерела пошуку роботи та запитання, що стосуються самопрезентації.

Директор центру зайнятості Ігор Кантор подякував студентам за активну участь у заході та вручив командам подяки та призи, побажав бути активними та самореалізуватися на ринку праці. В свою чергу, члени журі побажали студентам знайти гідне місце роботи, залишатись працювати в рідній Україні.

Тож, захід виявився не тільки розважальним, а й пізнавальним. Як результат, студенти отримали нові знання, позитивні емоції та поради фахівців служби зайнятості.

Нововолинський МЦЗ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця