<

У Нововолинську відбувся футбольний турнір пам’яті Героїв АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:35 | 10.09.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Цими вихідними, 8-го та 9-го вересня, у Нововолинську відбулися змагання по футболу, присвяченому пам’яті загиблих Героїв АТО. Нововолинська команда посіла перше місце.

У футбольному турнірі брало участь 8 команд зі всієї області. Серед них юнаки 2010-2011 року народження, з Нововолинська, Ковеля, Володимира-Волинського, Турійська та Любомля.

Турнір з міні-футболу відбувся за ініціативи ГО «Нововолинська спілка ветеранів АТО», за підтримки Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” та Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”.

Перемогу в змаганнях здобула нововолинська команда. Друге місце посіли вихованці турійського ДЮСШ, третє- команда ВІК ( Володимир-Волинський).

Серед учасників команд вибрали кращих гравців.

Кращими голкіпером став представник каманди Нововолинска Влад Якобчук, батько якого Володимир Якобчук загинув у червні 2014 року, півзахисником – Назар Семнюк з ковельської команди, захисником –Роман Музичук,вихованець ВІКу, нападником – Арсен Батоговський з Турійська.

Приз глядацьких симпатій отримав нововолинець Антон Антонюк, а кращим гравцем турніру став Максим Кондисюк.

Переможців нагороджено кубками. Всі учасники отримали медалі та солодкі призи.

Голова ГО «Нововолинська спілка ветеранів АТО» Олександр Кондисюк розповідає, що турнір вдалося організувати та провести завдяки спонсорству місцевих підприємців, підтримки нардепа Ігоря Гузя та міської влади.

“В інших містах давно проходять різноманітні футбольні змагання. Вирішили організувати і в Нововолинську турнір, який присвятили пам’яті Героям АТО, в якому взяли участь команди з усієї області. Цього року він вперше пройшов в місті, та зробимо його щорічним“, – відзначив Кондисюк.

Виконавчий директор Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” Борис Карпус розповів, що приємно бути причетним до таких заходів у місті.

“Це дуже гарна ініціатива , яку ми з задоволенням підтримали. Захід вийшов справді прекрасним. Сподіваюсь, що він стане традиційним для нашого міста”, – зазначає Карпус.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер