<

У Нововолинську відбувся фестиваль з баскетболу серед ветеранів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:23 | 29.03.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

26 березня в Будинку спорту СОКу “Шахтар” відбувся фестиваль з баскетболу серед ветеранів “Кубок Міняйла-2016″.

Організатори змагань – відділ у справах молоді та спорту міськвиконкому, Волинський обласний та Нововолинський міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», дирекція СОК «Шахтар», – зазначають організатори.

Фестиваль проводився з метою масового залучення ветеранів до систематичних занять фізичною культурою і спортом, зміцнення їх здоров’я, визначення найсильніших команд і спортсменів.

Фестиваль присвячений ветерану спорту, голові міської ради ветеранів у галузі фізичної культури та спорту, тренеру з баскетболу ДЮСШ м. Нововолинська Михайлу Федоровичу Міняйлу, якому виповнилося 84 роки.

На відкритті змагань ветерана вітати керівник справами виконавчого комітету Нововолинської міської ради Магдисюк Вікторія, начальник відділу у справах молоді та спорту виконкому Нововолинської міської ради Супрунюк Тетяна та вихованець Михайла Федоровича –Перевознік Володимир.

В результаті визначились переможці та призери змагань.

Третє місце посіла команда СОКу «Шахтар». Друге місце у турнірній таблиці зайняла команда м. Червонограда. А переможцями турніру, проявивши характер та волю до перемоги, стали баскетболісти з м. Нововолинська.

На закритті спортивно-масового заходу переможці та призери були нагороджені кубками, дипломами і грамотами від організаторів та спонсорів фестивалю.

cb-resize_of_basketbol_16_040
cb-resize_of_basketbol_16_010
cb-resize_of_basketbol_16_002
cb-resize_of_img8048
cb-resize_of_img7861




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер