<

У Нововолинську відбулися урочистості до Дня Збройних Сил України та Дня працівників місцевого самоврядування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:41 | 5.12.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У залі засідань міської ради відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України та професійного свята працівників місцевого самоврядування. На захід прийшли депутати міської ради,  представники виконавчого комітету, працівники структурних підрозділів міськвиконкому, Нововолинського об’єднаного військового комісаріату, ветерани.

На початку свого виступу міський голова Віктор Сапожніков згадав нововолинців, які поклали свої життя за мир і свободу нашої держави на Майдані у Києві та в зоніантитерористичної операції,  а також відзначив мужність солдат, які нині захищають цілісність держави на сході, – повідомляє сайт міськради.

Зокрема, він повідомив, що з початку оголошення мобілізації до українського війська з Нововолинська призвано більше 400 військовослужбовців. А нині східні кордони нашої Батьківщини охороняють  понад  200 наших земляків.

Хвилиною мовчання вшанували загиблих та поклали квіти до меморіальноїстели Героїв.

Віктор Сапожніков   подякував волонтерам, усім, хто самовіддано допомагає українським бійцям.

Заступник військового комісара Нововолинського об’єднаного військового комісаріату майор Ярослав Козачук, звертаючись до присутніх у залі,  зазначив, що серед головних завдань української армії – захист суверенітету і територіальної цілісності української держави, забезпечення безпеки її громадян.

Теплі слова подяки звучали і на адресу працівників органів місцевого самоврядування,  яке відзначатимуть в Україні 7 грудня. Віктор Сапожніков привітав зі святом депутатів Нововолинської міської та Жовтневої селищної рад, працівників виконкомів цих рад та їх структурних підрозділів, численний громадський актив нашого міста, чия діяльність вносить живий струмінь у діяльність самоврядних органів. Очільник міста вручив подяки працівникам Нововолинського об’єднаного військового комісаріату  та  органу місцевого самоврядування.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа