<

У Нововолинську відбулося відкриття молодіжного хабу «Дружній простір» для дітей та підлітків, що постраждали від війни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 4.03.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
713
/ Коментарі відсутні

3-го березня на базі притулку для ВПО, що знаходиться у Державному навчальному закладі «Нововолинський центр професійно-технічної освіти», відбулося відкриття «Дружнього простору» — хабу для дітей та молоді, що постраждали внаслідок війни.

Про це повідомив депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч на своїй сторінці у фейсбуці.

Особлива увага буде приділятися професійній орієнтації дітей та юнацтва: спільно вони пізнаватимуть світ можливих професій та спробують себе у ролях водія, кондитера, перукаря тощо. Пізнання світу через ігрову форму – одне з найрезультативніших.

І найважливіше — у дружньому просторі діти, попри війну, зможуть бути дітьми — грати, знайомитися з однолітками, та разом весело проводити час.

“Вважаю такі ініціативи дуже важливими та потрібними, адже саме дітям належатиме наша держава після Перемоги”, – йдеться у дописі.

Проєкт «Дружній простір» реалізує ГО «Фонд «Професійний розвиток Харкова» у межах проєкту «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб/EU4Skills», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини.

Державний навчальний заклад «Нововолинський центр професійно-технічної освіти» став одинадцятим дружнім простором в Україні, адже проєкт вже втілюється у Вінниці, Дніпрі, Новомосковську, Гадячі, Горішніх Плавнях, Кіцмані, Сокалі, Новоукраїнці, Тернополі та Івано-Франківську. А вже незабаром Україною відкриється ще 4 таких хаби.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер