<

У Нововолинську відбулося відкрите тренування Олімпійської збірної Туреччини з фехтування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:28 | 16.06.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
751
/ коментарі 3

16-го червня в Дитячо-юнацькій спортшколі в Нововолинську пройшло відкрите тренування Олімпійської збірної Туреччини з фехтування.

Спортсмени проходили реабілітацію в нововолинській клініці «Bodro». Тож її власник Сергій Крижановський вирішив організувати тренування, аби популяризувати цей вид спорту серед місцевої молоді.

На заході були присутні міський голова Борис Карпус, його заступниця Вікторія Скриннік, тренери місцевих секцій та юні нововолинці.

Тренер Олімпійської збірної Валерій Штурбабін раніше працював в Україні, серед його вихованців – багаторазові призери чемпіонатів Європи та світу. Він розповів, що сьогоднішнє тренування проходило у швидкій формі, зазвичай воно триває близько 3-х годин. Мета заходу – познайомити нововолинців з таким видом спорту, як фехтування.

Серед спортсменів, які приїхали в Нововолинськ, є українка – Ірина Щука, чемпіонка Європи в команді до 23 років, бронзова призерка чемпіонату світу. Вона довгий час виступала за збірну України, але переїхала до Туреччини за своїм тренером Валерієм Штурбабіним, аби разом підкорювати нові вершини. Дівчина зазначила, що Нововолинськ їй сподобався, тут привітні люди.

Отож, спортсмени збірної провели розминку та показове тренування. Після якого діти мали змогу поспілкуватися зі спортсменами, зробити фото та спробувати себе у ролі фехтувальника.




коментарів: 3
  1. Молодці, Bodro! А, лежачи на дивані, гуморити в коментарях легше, ніж робити щось толкове та потрібне!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер