<

У Нововолинську відбулася презентація проекту «Безпечне місто»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:46 | 16.08.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарі 4

15-го серпня у Нововолинську під керівництвом міського голови Віктора Сапожнікова відбулася презентація проекту «Безпечне місто».

Пропонується створення інформаційно-аналітичного комплексу, до якого входитимуть системи відеоспостереження в потенційно небезпечних та місцях масового перебування людей, на в’їзді та виїзді з міста, – про це повідомляє сайт нововолинськ.com.ua

«Безпека мешканців та гостей Нововолинська в реаліях сьогодення — пріоритет нашої з вами діяльності. Попри всі проблеми, які є у місті, життя і здоров’я людей — найголовніше – зазначив Сапожніков.

Встановлення відеокамер дасть можливість правоохоронцям контролювати ситуацію на дорогах та миттєво реагувати на надзвичайні події.

За словами спеціалістів, інноваційне програмне забезпечення дозволяє мати чітку відеозйомку, фіксувати номерні знаки автотранспорту, його маршрут руху, розпізнавати обличчя громадян, накопичувати інформацію протягом 30 діб, створювати відповідні бази даних тощо.

«Із впровадженням цієї системи ми можемо керувати транспортом, пішохідним трафіком, комунальними службами, координувати їх діяльність. Також керувати надходженням повідомлень в службу. поліції та ДСНС», – зазначив керівник генерального підрозділу Микола Громов.

Забезпечення балансу у всіх цих сферах вимагає проведення ряду важливих заходів. Це освітлення пішохідних переходів, ремонт доріг, встановлення камер в місцях загального користування: парках, скверах, створення єдиної консультаційної служби в місті.




коментарів: 4
  1. Яке відношення має інноваційне програмне забезпечення до якості зйомки?
    На якість зйомки впл ваюиь характеристики камери
    Або я тепий, або лижі тойво…

  2. створення єдиної консультаційної служби в місті – от за цього і збирались.директором вже когось призначили

  3. Всі камери по місту цифрові (ІР). Від програмного забезпечення в ІР камері залежить швидкість реагування фокусу, чіткість зображення, Швидкість зуму (при потребі збільшити певну ділянку зйомки), швидкість повороту камери, можливість задавати сценарії, реагувати на рух, розпізнавати певні об’єкти, накладка фільтрів при нічній зйомці …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Квітня, Середа
16 Квітня, Вівторок