<

У Нововолинську відбудуться громадські обговорення щодо забудови на вулиці Мічуріна-Павлова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:21 | 19.03.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 5

У Нововолинську відбудуться громадські обговорення щодо «Коригування містобудівного обґрунтування будівництва масиву житлової садибної забудови на вулиці Мічуріна – Павлова»

Слухання будуть проведені 21 березня о 15:00  у приміщенні виконкому за адресою: м. Нововолинськ,  пр. Дружби, 27, каб. 304.

Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення Проекту детального планування території – «Коригування містобудівного обґрунтування будівництва масиву житлової садибної забудови на вул. Мічуріна – Павлова в м. Нововолинську».




коментарів: 5
  1. Спочатку побудували садиби, а тоді громадські слухання. Штани через голову(міського).

  2. Мешканці вул. Мічуріна-Павлова судяться із міською владою та “дзядзями” міського голови В.Сапожнікова, за свою землю, близько 8 років. А чому громадські слухання проходитимуть у “пеналі”? Чому не у сесійній залі? Вікторе Борисовичу! Ви більше не будете міським головою, і не намагайтеся додатково принизити громадян міста. Вже більше, аніж це зробили ви за свої 20 років “перебування”, зробити нікому не вдасться.

    • Ех, Анатолю_, хороша ви людина-гарна і весела))) спасібо вам))Пишите, пишите, судитися ви судитися роками, а толку-ноль від вашої писанини- цілих, х… десятих

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер