<

У Нововолинську відбудеться презентація книги з участю автора сценаріїв, заслуженого журналіста України Святослава Пирожка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:21 | 6.12.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У центральній міській бібліотеці міста Нововолинськ відбудеться презентація книги «Ураїнські душі. Телевізійні зустрічі з Євгеном Сверстюком» з участю автора сценаріїв, заслуженого журналіста України Святослава Пирожка.

8-го грудня о 12 годині до Нововолинської центральної міської бібліотеки завітає неперевершений майстер слова, заслужений журналіст України Святослав Пирожко з презентацією книги «Українські душі. Телевізійні зустрічі з Євгеном Сверстюком».

Трудовий і журналістський стаж Святослава Костянтиновича Пирожка розпочався у липні 1957 року в Горохівській районній газеті. З лютого 1992 по травень 2010 року був генеральним директором Волинської облдержтелерадіокомпанії Держтелерадіо України. Відзначений багатьма державними та іншими нагородами. Єдиний в області дійсний член Євразійської Академії Телебачення і Радіо.

Автор багатьох газетних і журнальних  публікацій, теле- і радіопрограм.

Автор декількох книг різної тематики: «П’ять хвилин у суботу», «Від мара Твена до Марка Клейнермана. Із доріг далеких і близьких» «Сакартвело, любове моя!».

У відеотеці Волинського телебачення – 16 фільмів, знятих за участю Євгена Олександровича Сверстюка («Та Волинь у мені», «Повернення», «Українські душі», шевченкіана – з 4 фільмів – «Шевченко сьогодні», «Кобзар у вічності», «Мені тринадцятий минало…», «Не Шевченка – нас підмінили»). Зібрав сценарії цих фільмів під однією обкладинкою Святослав Пирожко і від четверга у кожного нововолинця буде можливість особисто ознайомитися з цим документально-творчим зображенням епохи, в якому майстерно живе слово великої особистості нашого часу, лауреата Національної премії ім. Т.Г. Шевченка, учасника українського руху опору-шістдесятника Євгена Сверстюка матеріалізувалося в слово друковане», – зазначає ведуча презентації, директор ЦБС Світлана Кухарук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер