<

У Нововолинську відбудеться презентація книги Ярослава Гиця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:26 | 17.02.2017 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

20-го лютого 2017 року о 16:00 в читальному залі Нововолинської центральної міської бібліотеки відбудеться презентація книги Ярослава Гиця «Майдан душі».

Збірки віршів написана автором з квітня 2013 по березень 2015 року. Творчий доробок поета зіставляють поетичні збірки «Я сповіддю стелюся на папір», «Нев’янучий цвіт України», «Байки з натури», «Пісенна пектораль Прибужжя» (у співпраці з Олександром Каліщуком).

Ярослав Григорович народився 5 січня 1950 року у селі Бужанка Іваничівського району. Закінчив місцеву восьмирічку, середню освіту здобув у Нововолинській школі №2. Продовжив навчання у Львівському  державний університет імені Івана Франка. Військову службу проходив на Балтійському флоті.

Працював на різних посадах, у тому числі директором сільськогосподарського підприємства в Бужанці. Займав посаду заступника голови Іваничівської райдержадміністрації. Був також помічником-консультантом народного депутата України Володимира Карпука, депутатом Іваничівської районної ради.

Лірика Ярослава Гиця глибинна, сповнена гострого відчуття людської участі. До збірки увійшли тексти, написані впродовж 2013-2015 років, у передчутті та під час розгортання складних подій в країні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок