<

У Нововолинську відбудеться конкурс вишиванок: головний приз від міського голови – путівка в Париж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:39 | 21.08.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
8
/ коментарі 3

24-го серпня до Дня Незалежності України у Нововолинську відбудеться святкова хода «Я по світу іду в вишиванці», де оберуть найкращі та найоригінальніші національні вбрання. Головним призом стане путівка на 7 днів до Парижа.

Збір учасників почнеться о 14:45 біля кінотеатру «Україна», де журі прикріплюватиме кожному зірочку з особистим номером.

Як повелось, хода рушатиме до пам’ятника Шевченку.

У конкурсі буде декілька номінацій: «З бабусиної скрині», «Найкраща жіноча вишиванка» «Найкраща чоловіча вишиванка» «Маленькі українці» «Національна родина», у кожній по 3 місця. Гран-прі конкурсу буде семиденна путівка до Парижу на одного.

Головою журі є знана в місті вишивальниця Світлана Іващенко. Також серед членів комісії  директор історичного музею Тетяна Марцинюк, зберігач фондів Ірина Ромашко, викладачі школи мистецтв Олена Киця, Алла Навроцька, Лілія Стрижачук.

Аби не повторюватись з переможцями, будуть враховуватись минулорічні протоколи.

«Є люди, які готуються, спеціально вишивають для конкурсу. Гран-прі справді цього року дуже серйозне, тому ми трохи хвилюємось, будемо дивитись на місці і обирати так, щоб не виникало питань стосовно вручення призу. Вбрання має бути цікавим, оригінальним, можливо, якась сучасна вишивка», – коментує Ірина Ромашко.

Як вказано у афіші заходів церемонія нагородження за підсумками конкурсу «Я по світу іду в вишиванці» відбудеться о 16:10, де і буде вручено головний подарунок від міського голови – путівка за кордон.

21-го серпня на позачерговій сесії нововолинської міської ради мер Віктор Сапожніков зазначивщо цього року знайшли спонсорів для такого призу. Кого саме – не уточнив.

Святкова програма заходів.




коментарів: 3
  1. Потрібно щоб уточнив,сапожніков давай за кошти міста в кругосвітню подорож – йде війна може забув.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа