<

У Нововолинську відбувся конкурс «Міс красуня та Міні-міс красуня 2017»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:50 | 13.12.2017 / Таблоїд /
Перегляди
158
/ 1 коментар

У міському Палаці Культури пройшов перший конкурс краси для юних дівчат Міні-міс красуня та Міс красуня 2017.

У конкурсі взяли участь 24 учасниці. Вони навчаються в дитячій модельній школі “Fashion models kids”, яка є організатором заходу. Одинадцять дівчат віком від 8-ми до 12-ти років позмагалися за звання “Міні-міс красуня” та тринадцять – за титул “Міс красуня” у віковій категорії від 12-ти до 16-ти років.

На учасниць чекало три дефіле та конкурс талантів. Красуні виходили на сцену у вишиванках, фешн-стилі та у вечірніх сукнях. У конкурсі талантів учасниці читали вірші, танцювали, співали та малювали, проявляючи свої здібності.

Всі учасниці отримали номінації. Титул «Міс красуня» здобула 14-річна Марина Бруча, а «Міні-міс красуня» 9-річна Евеліна Ковальчук.

Переможниці отримали головний приз – дві путівки закордон до сонячної країни.

Серед жюрі була учасниця телепроекту “Топ-модель по українськи” Каріна Данілова. Судили дівчат також власниця магазину модного одягу Аліна Прокопчук, власниця салону краси Ірина Ващук, дизайнер дитячого одягу Лана Карпенко, власниця туристичної агенції Анна Костюк та власниця магазину жіночої білизни Ірина Дмитрук.

Засновниця агенства Анна Костюк розповідає, що вирішила провести такий конкурс серед учениць модельної школи, так як сама давно бере участь в побідних конкурсах і знає увесь процес зсередини. Планують і на наступні роки організовувати такі заходи та надати можливість взяти участь усім бажаючим дівчатам і не тільки з Нововолинська.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *