<

У Нововолинську відбудеться бук-слем «Пантеон українських героїв Івана Корсака» з участю автора

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:15 | 28.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

29-го вересня о 14:00 годині до Нововолинської центральної міської бібліотеки завітає письменник та журналіст Іван Корсак на бук-слем «Пантеон українських героїв Івана Корсака».

З метою пошуку нових, неординарних та ефективних форм реклами книги, просування читання, виявлення інтересів читачів до літератури різної тематики; створення умов для обміну креативними ідеями, втілення цікавих рекламних проектів і професійного зростання у галузі реклами книги у бібліотеці відбудеться бук-слем.

Головою журі буде автор книг, які презентуватимуть бібліотекарі.

«Іван Феодосійович має агрономічну та журналістську освіту. Редагував газету «Радянське Полісся» у місті Камені-Каширському (1975-1990), «Народна трибуна» в місті Луцьку (1990-1995), шеф-редактор газети «Сім’я і Дім» (1996-2014). 

Упродовж 2011-2014 рр. – член Ради Національної спілки письменників України, член редколегії газети «Літературна Україна».

З-під пера Івана Корсака вийшли романи, повісті та оповідання. І виорює він, напевно, найскладнішу жанрову ділянку – історичну, адже вважає: «Без знання і розуміння своєї минувшини – людство тоді немовля, народжене вчора». Твори автора повертають нас обличчям до постатей української історії і культури, замовчуваних або забутих»,  зазначає ведуча бук-слему директор ЦБС Світлана Кухарук.       

Контакти: 0975550869




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця