<

Людей вербували для роботи на смітнику в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 10.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Четверо волинян вербували людей для роботи на полігоні у Нововолинську, змушували працювати та забороняли спілкуватись будь з ким, а надто з правоохоронцями.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду відносно лучанки, яку засудили за участь в цьому злочинному угрупуванні, – повідомляє сайт “ВолиньPost”.

Виявляється, впродовж двох років зловмисники змушували людей працювати на полігоні твердих відходів у Нововолинську.

Завербовані повинні були сортувати сміття – скло, папір, метал, одяг. Всі відсортовані речі зловмисники реалізовували, а кошти розподіляли між собою.

Натомість завербованим людям не дозволяли спілкуватись навіть один з одним, не те що вже звертатись до правоохоронців. У випадку ж коли комусь вдавалось втекти, його затримували та доставляли назад.

Зрештою, банду зловмисників викрили та відкрили проти них кримінальне провадження за статтею торгівля людьми або інша незаконна угоди щодо людини.

Одна з них, а саме лучанка, яка повинна була слідкувати за тим, аби завербовані ні з ким не спілкувались та не втікали з полігону, таки постала перед судом.

Під час слідства вона визнала свою вину, що й підтвердила в суді.

Вироком суду її було засуджено до 5 років тюрми. Однак звільнено від відбування покарання реально із встановленням іспитового строку, у зв‘язку з вагітністю, пологами і до досягнення дитиною 7-річного віку.




один коментар
  1. І як завжди, прізвищ злочинців ми не почуємо ніколи. Так ось: Таке у Нововолинську таке вже було. Коли начальником ВУКГ був В.Бутинець. Я нічого не знаю про його причетність до цього. Була заведена кримінальна справа, йшло слідство, відбулися суди… Знаю одне:Звалище належить місту Нововолинську. І місцева влада повинна була знати, що там працюють раби. Як і тоді – у 2005-му. А те, що “я не знав” – від лукавого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа