<

У Нововолинську вдруге відбувся конкурс на посаду директора школи №5

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:19 | 11.09.2018 / Нововолинськ / , /
Перегляди
10
/ 1 коментар

10-го вересня у Нововолинській міськраді відбувся конкурс на заміщення посади директора Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5.

Документи на конкурсний відбір подала багаторічний вчитель початкових класів цього навчального класу Майя Кльофа, – повідомляє Нововолинськ.com.ua.

До складу комісії увійшли депутати міської ради, представники структурних підрозділів виконкому, педагогічного колективу та батьківського комітету школи на чолі із першим заступником міськради Андрієм Сторонським.

«Відповідно до прийнятого у вересні 2017-го року Закону України про освіту такі конкурси повинні проходити публічно, а відповідне положення міською владою було прийняте у червні цього року», – зазначив Сторонський.

Аби здобути посаду директора ЗОШ №5 Маї Леонтіївні довелося підтверджувати свою обізнаність і фаховість, а ще знову складати іспити: тягнути білети з питаннями, серед яких, крім законодавства України, були й ситуаційні питання психологічного та практичного характеру. А тоді письмово відповідати на тих 5 питань, які випали їй у білетах.

Окрім цього, Майя Кльофа презентувала перспективний план розвитку закладу загальної середньої освіти та надала вичерпні відповіді на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Презентуючи свій перспективний план розвитку школи, Майя Кльофа наголосила на тому, що головним у сучасній школі є створення умов для розвитку інноваційної особистості в інформативному суспільстві, яка вміє навчатися, практично мислити, досягати поставлених цілей та працювати спільно в колективі.

Нагадаємо, конкурс на заміщення посади директора Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 проводиться вже вдруге. Першого разу він відбувся 26 липня, однак тоді комісія не визначила переможця. До речі, на цю посаду тоді претендував колишній директор цього навчального закладу Василь Гордійчук.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер