<

У Нововолинську в пожежі ледь не загинув чоловік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:26 | 11.12.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Увечері 10 грудня мешканці 5-поверхового житлового будинку на проспекті Перемоги у місті Нововолинську Волинської області відчули запах диму у під’їзді.

З’ясувавши, що задимлення поширюється з квартири на третьому поверсі, вони повідомили про пожежу за номером «101» – інформує прес-служба волинських вогнеборців.

Уже за три хвилини на місце події прибули рятувальники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська. У складі ланки газодимозахисної служби вони вирушили до квартири, де виявили чоловіка, який лежав на ліжку, а під ним тлів матрац. Бійці ДСНС негайно евакуювали потерпілого та передали до рук медичної бригади, яка уже чатувала біля під’їзду.

Медики оглянули 58 річного потерпілого й констатували, що його життя поза небезпекою, проте ще декілька хвилин у задимленому приміщенні могли б стати фатальними, якби не оперативне реагування співробітників Служби 101.

За 10 хвилин рятувальники приборкали пожежу. За попередніми даними лихо трапилося внаслідок необережного поводження з вогнем власника помешкання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер