<

У Нововолинську в ДТП загинув скутерист: труп молодого хлопця не було кому забрати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:56 | 5.05.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
6
/ коментарів 29

5-го травня близько 21:30 у Нововолинську трапилася дорожньо-транспортна пригода, загинув молодий хлопець.

Як розповідають очевидці, скутер рухався по вулиці Святого Володимира та повертав біля пожежної площі, намагаючись обігнати автомобіль Фіат. Не впорався з керуванням та влетів у бордюр.

Від отриманих травм водій скутера помер на місці. За попередньою інформацією був у нетверезому стані.

Свідки розповідають, що хлопцю було 22 роки та скутер йому не належить.

Згодом інтернет-виданню БУГ повідомили, що труп кілька годин лежить на дорозі, його немає кому забрати. Він сирота, з родичів є лише старенька бабуся.

“Швидка” за законодавством України трупів не перевозить. В результаті приблизно опівночі тіло хлопця забрав сусід.




коментарів: 29
  1. Піда..си я в шоці влаштували показуху людина загинула а для них клоунада я кась я там був і все бачив

  2. Що за дебільні законодавства,Боже в чкій страшній країні ми живемо,щоб це швидка не забрала мертву людину до моргу,це абсурд,люди,що це вже за божевілля.На що дивляться,які закони приймають.Якщо у місті багато одиноких людей,то їхні мертві тіла будуть лежати на вулиці.В нас діє беззаконня.Сумно в який страшний час ми живемо

  3. така в нас прекрасна державна політика – на живих начхати, а на мертвих тим більше.
    сумно

  4. Де беруться такі тварюки, що у враженнях від такої жахливої події, ставлять позначки “ха-ха” та “вау”? Які тварини їх виховували та у якому середовищі вони живуть?

  5. Мммда,за законодавством трупів не забирають
    То тільки на Україні могли придумати на стільки тупий закон!!!!
    Жаль хлопця!

  6. Якби людина була з іншої області – лежав кілька днів серед дороги поки приїдуть рідні?

  7. Це страшно. “Не передбачено законодавством”, тоді лежи посеред дороги до ранку?! Де ми живемо?! Всім байдуже. Попередньо казали “влаштували показуху”? Бо люди проходили повз, бачили таке і зупинялися! Якби відразу забрали тіло,як мало б бути, а не через 2 год, ніхто б ніде не збирався і не було б ніякої” показухи”!

  8. Зато ВР вибрали 450 дійсних тварюк ,які лобіюють закони під своіх олігрхів ,які цим п..рам грошики за голосування платять ,а народ ніяк не може зрозуміти ,що там ці Ляшки ,Порошенки ,Тимошенкіи Луценки ,риги і інші мразі на вас начхати і знову пруиться до влади .Винній народ і нема чого тепер ображатись ,лохи завжди остаються лохами .

  9. Як не будуть заберать швидка трупів,то місто обложиться мерцями. Багато в кого немає родичів чи одиночні. Будуть лежати поки не висохнуть до кісточок .Дибільний закон хто його придумав хай би спробував. Господь прости за такі слова ,но злість аж пре!

  10. Люди хто має можливість чимось допомогти телефонуйте за номером 0683853251 (богдан)

  11. Нововолинці, пожинайте плоди своєї безхребетності!!Так, вам, ослам і треба – обрали керувати містом Сапожнікових, Очеретків та інших хабарників, які вміють швидко вирішувати лише свої особисті питання – то чому ж тут дивуватися??Для бидлоти ці виблядки навіть транспоту в морг не виділять…

  12. Номер карти 4149516011345369 (Галайда Б.М) Прошу всіх небайдужих відгукнутись . Та допомогти зібрати кошти на похорон.

  13. Заборонили швидким — зобов’яжіть організації ритуальних послуг і всі питання. Навіщо кидати почате на півдорозі?!

  14. 1-ше пяний,тверезий, ніхто не знімає відповідальності за стан доріг. Понарізають хрен-зна що,і через три роки пробують класти “типу асфальт”.
    2-ге,можливо це цинічно, але на якій підставі сусідові віддали тіло хлопця?? Згідно закону Лозового,тіло на поховання видається тільки після рішення суду. Дрючити за дану ситуацію треба поліцію та міськраду,адже тут хтось бив себе в груди і рвав труси,говорячи, що ми працюємо в правовому полі.
    Чи не правда, пане Сторонський??

  15. Штат працівників швидкої скорочено, відповідно декілька автомобілів швидкої допомоги стоять в гаражах і іржавіють, невже влада міста не може виділити принаймні одного працівника і одне авто на такі випадки, або взагалі для того аби забирати померлих до моргу!
    Таке дикунство аби людина яка загинула лежала на дорозі бо її немає кому забрати, а може рідні і не знають про те що сталось?! чи старенька бабця мала б їхати це робити?!
    ДИБІЛЬНА влада і дурні часи, про яку Європу можна говорити, коли навіть до трупів таке відношення!!!

  16. Да, скоро трупи людей вздовж доріг, як котів збитих під бордюрку відкидатимуть, щоб машинам не заважали їздити… та й залишать так лежати… так і жити будемо…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер