<

У Нововолинську учні та студенти демонстрували свої знання про Європу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 28.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Нещодавно у міському Палаці культури  відбувся  брейн-ринг «Мандруючи Європою», у якому взяли участь команди лідерів НВК «Спеціалізована школа №1-колегіум», ЗОШ № 3, ПТУ № 11, Нововолинського навчально-наукового інституту економіки та менеджменту Тернопільського національного економічного університету.

Організатори заходу: міський Палац культури, відділ у справах молоді та спорту.  підготувала керівник Станиці Нововолинськ Пласту Віта Сєргєєва. Захід  проводився з метою виявлення рівня знань учнів та студентів з питань діяльності Ради Європи, ЄС, традицій, історії, культури країн ЄС, – пише сайт міської ради.

За результатами І місце посіла команда ЗОШ № 3, ІІ місце – команда НВК «ЗОШ № 1- колегіум», ІІІ місце – НННІЕМ ТНЕУ. Переможці та призери нагороджені грамотами, солодощами від відділу у справах молоді та спорту.




коментарів: 2
  1. Цікава логічна лінійка вибудовується…школи,училище,університет,…а знання? На слідуючий раз потрібно дитсадок запросити-в них голови світліші-перемога за ними!

  2. Що це за речення таке?
    “Організатори заходу: міський Палац культури, відділ у справах молоді та спорту. підготувала керівник Станиці Нововолинськ Пласту Віта Сєргєєва.”
    Якось правильно і за логікою його побудуйте, будь ласка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа