<

У Нововолинську триває процес впровадження е-квитка у громадському транспорті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:08 | 7.12.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
885
/ коментарів 9

7-го грудня заступник міського голови Микола Пасевич провів другий етап конкурсу на визначення оператора електронних систем у Нововолинській громаді.

Про це повідомили на сайті міської ради.

Конкурсна комісія, депутати міської ради та перевізники заслухали інформацію від представників компанії «Сіті Кард Систем». Зокрема, про автоматизовану систему обліку оплати проїзду, алгоритм роботи, функції та переваги електронної системи.

Впровадження е-квитка дасть змогу спростити оплату за проїзд у маршрутних таксі, вести облік реального пасажиропотоку, у тому числі пільгових категорій.

Робота з впровадження послуги триває. На черзі проведення ще одного етапу конкурсу.




коментарів: 9
  1. Та скільки вже чекати. І бажано кількість пасажирів кожен місяць опубліковувати на сайті

    • Електронний квиток збільшіть вартість проїзду. Організація , яка буде обслуговувати цей проект, бере 8% відсотків з транзакції. Проїзд автоматично стане дорожчим мінімум на 1 грн, а на Благодатне мінімум на 2 грн. Кількість рейсів по місту зменшилась тому що сильно зменшився пасажиропотік, населення міста зменшилось. Електронний квиток, це додаткове навантаження для перевізників та бюджету міста.

    • І що вам це дасть. Наоборот затруднить деяким громадянам проїзд. Ви розумієте що всі повинні мати банківську карту для проїзду. Дитина з першого класу повинна буде мати банківську карту.

  2. У Нововолинську триває процес впровадження е-квитка у громадському транспорті
    А коли започаткуєте процес впровадження громадського транспорту?

  3. Електронний квиток збільшіть вартість проїзду. Організація , яка буде обслуговувати цей проект, бере 8% відсотків з транзакції. Проїзд автоматично стане дорожчим мінімум на 1 грн, а на Благодатне мінімум на 2 грн.

    • Москалю. Чому ти так отзиваєшся про людей. Даже ці бариги ( як ти говориш) вони забезпечують перевезення громадян по місту. І вони не винні що держава усіх ставить на коліна.

  4. Квитки подорожчають, проїзд дітей шкільного віку вернеться на повну вартість, а ті що не мають банківської карти будуть ходити ногами. Запам’ятаєте мої слова. Пільгова категорія людей зможе скористатися проїздом ( обмежено).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця